• Home
  • Praktijkprogramma HBO Bachelor Accountancy Fase 4

Praktijkprogramma HBO Bachelor Accountancy Fase 4

Onderdeel van fase 4 van HBO Bachelor Accountancy - 1 jaar
Modules

Duur

12 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

06-12-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je fase 4 van de HBO Bachelor Accountancy en wil je verder studeren naar je getuigschrift HBO Bachelor Accountancy? Dan moet je ook dit praktijkprogramma volgen. In het praktijkprogramma werk je aan gerichte opdrachten, waarin je alles wat je leert direct toepast in een praktijksituatie. Dit is niet alleen leerzaam, maar zorgt er ook voor dat je naast de nodige kennis ook vaardigheden en competenties ontwikkelt die je uiteindelijk succesvol maken in de accountancy. Daardoor bereik je het niveau dat nodig is om als zelfstandig professional te kunnen functioneren. Je verzamelt de uitkomsten van je praktijkprogramma in een portfolio. Deze digitale verzameling van alle tussentijdse opdrachten geeft na verloop van tijd inzicht in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei.

Aanpak

Je werkt in deze fase aan je portfolio waarin je laat zien dat je alle eindkwalificaties op niveau beheerst. Je toont het eindniveau aan met verschillende werksituaties. Het portfolio toetst je beroepsrelevant gedrag in de professionele situatie én je persoonlijke professionele ontwikkeling. Hiermee laat je zien dat je relevante en meest actuele vaardigheden hebt ontwikkeld.

Voor je professionele ontwikkeling in de werksituatie lever je een eindverslag in op basis van de eindkwalificaties van je HBO Bacheloropleiding. Hierbij maak je concrete handelingen die je hebt verricht inzichtelijk. Dit doe je bijvoorbeeld met behulp van verzamelde feiten en met de oplevering van een financieel-economisch of fiscaal advies.

Van je persoonlijke professionele ontwikkeling tijdens de HBO Bacheloropleiding werk je een verslag uit. Hierin werk je het leerproces van je professionele vaardigheden verder uit, zoals samenwerken, probleemoplossend vermogen en kwaliteitsbewustzijn. Je kijkt hierbij terug naar je doelstellingen van fase 1 en vergelijkt die met het eindniveau waarop je nu werkt. Je maakt een inschatting van je eigen niveau in relatie tot de ontwikkelde en nog te ontwikkelen vaardigheden.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur