• Home
  • Examentraining Mod. Bedr. Financiering

Examentraining Mod. Bedr. Financiering

De optimale voorbereiding op het officiële Moderne Bedrijfsadministratie-examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze digitale examentraining ga je aan de slag met oefenvragen passend bij de module Moderne Bedrijfsadministratie Financiering. De belangrijkste onderwerpen op het gebied van financiering komen aan bod, zoals jaarcijfers analyseren, jaarverslagen maken en het analyseren van een balans. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het externe digitale examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. De training sluit volledig aan bij de landelijk vastgestelde eindtermen.

Voor wie?

Je wilt extra examentraining volgen in het kader van de module Moderne Bedrijfsadministratie Financiering om zo je slagingskans verder te vergroten.

Aanpak

Met deze examentraining in de virtual classroom bereid je je optimaal voor op de afronding van de module Moderne Bedrijfsadministratie Financiering bij de Nederlandse Associatie voor Examinering. Hiervoor ga je aan de slag met oefenvragen, uiteenlopende cases en praktijkopdrachten. Hierbij word je uitstekend begeleid door een docent met praktijkervaring. Tijdens de training krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Met de examentraining vergroot je je kans op een succesvolle afronding van het examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Mod. Bedr. Financiering via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur