Enkele suggesties Sluiten
Menu Zoeken

Lijkt het u boeiend om verantwoordelijk te zijn voor een correcte en tijdige uitbetaling van de salarissen van de medewerkers? Of bent u dat al, maar wilt u een volgende carrièrestap zetten? Dan is een opleiding salarisadministratie van Markus Verbeek Praehep echt iets voor u.

Taken van de salarisadministrateur

Als salarisadministrateur bent u een van de populairste collega’s. Veel mensen kijken immers reikhalzend uit naar de dag dat hun salaris weer op hun rekening staat. Er gaat echter makkelijk iets mis, dus het vak van salarisadministrateur brengt nogal wat verantwoordelijkheid met zich mee. U moet ervoor zorgen dat de salarissen elke maand weer op tijd worden betaald en dat de loonbelasting wordt overgemaakt aan de overheid. Dat betekent dat u erg nauwkeurig en zorgvuldig moet kunnen werken.


Verder bent u het aanspreekpunt voor uw collega’s met vragen over hun salarisstrook. U bent dus de expert op het gebied van salarissen en loonbelastingen. Van u wordt dus ook verwacht dat u voortdurend op de hoogte blijft van veranderingen in wet- en regelgeving, zodat u uw werkgever en collega’s kunt adviseren en informeren. De flexibilisering van arbeidsvoorwaarden en de uitbreiding van geautomatiseerde systemen voegen ook nieuwe aandachtsgebieden aan het vak salarisadministratie toe. In een opleiding salarisadministratie van Markus Verbeek Praehep leert u alles wat u nodig heeft om succesvol te kunnen zijn in uw functie.

Voor elke ambitie een passende cursus salarisadministratie

Markus Verbeek Praehep biedt de opleidingen op dit gebied op verschillende niveaus aan: van MBO tot en met HBO Bachelor. Dus wat uw achtergrond ook is en wat uw ambities ook zijn: Markus Verbeek Praehep heeft een passende cursus salarisadministratie voor u.

Uitstekende carrièremogelijkheden

Goed opgeleide salarisadministrateurs zijn schaars, dus de kans dat u na het volgen van een opleiding salarisadministratie een passende baan vindt, is heel groot. U kunt werken bij organisaties die een eigen salarisadministratie hebben of bij een organisatie die de salarisadministratie regelt voor andere bedrijven.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

 035 5 280 811

Ma t/m Do: 08:00 - 18:00
Vr: 08:00 - 17:00


 

HBO Bachelor

Onze HBO Bacheloropleidingen duren ongeveer 3 jaar. Ze bestaan uit 3 fasen en een individuele afstudeerfase. Na afronding van de opleiding ontvangt u een Bachelorgetuigschrift en mag u de bijbehorende internationaal erkende Bachelortitel voeren. Om toegelaten te worden tot een HBO Bacheloropleiding heeft u minimaal een HAVO- of MBO niveau 4-diploma of bent u minimaal 21 jaar.

Associate Degree

Een Associate Degree heeft een doorlooptijd van ongeveer 2 jaar en is modulair opgebouwd. U rondt elke module af met een moduleopdracht of examen. U sluit de totale opleiding af met een wettelijke graad, de Associate Degree. U kunt aan een Associate Degree deelnemen met een HAVO-, VWO- of volledig MBO-diploma, een HBO-propedeuse of als u minimaal 21 jaar bent.

HBO programma

De HBO-programma’s bestaan meerdere modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma’s van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij NCOI.

MBO niveau

Onze MBO-opleidingen op niveau 2, 3 of 4 hebben een studieduur van gemiddeld 6 tot 24 maanden en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Ook hebben wij diverse korte MBO-programma’s. Hiermee kunt u mogelijk vrijstellingen behalen in een MBO-opleiding op niveau 2, 3 of 4.

Module

U kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Training

Tijdens de trainingen staat uw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in de praktijk brengen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

 035 5 280 811

Ma t/m Do: 08:00 - 18:00
Vr: 08:00 - 17:00


 

Open Dag

Wilt u meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wilt u persoonlijk studieadvies? Meld u dan aan voor onze open dag op 21 mei in Utrecht en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs. 

Aanmelden