• Home
  • Examentraining Module Management Accounting & Control

Examentraining Module Management Accounting & Control

Optimale voorbereiding op het examen Management Accounting & Control
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

11-12-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je volgt de module Management Accounting & Control en wilt je zo goed mogelijk voorbereiden op het examen. Dat kan! Met deze examentraining in de virtual classroom oefen je extra met lastige onderwerpen. Je ontdekt welke valkuilen je kunt tegenkomen op het examen en wat de veelgevraagde onderwerpen zijn. In 1 dagdeel bereid je je optimaal voor op het examen.

Voor wie?

Je volgt de module Management Accounting & Control en wilt je optimaal voorbereiden op het examen om zo je slagingskans te vergroten.

Aanpak

Na de laatste bijeenkomst van de module Management Accounting & Control volg je deze digitale examentraining. Hierbij wordt aandacht besteed aan lastige onderwerpen, mogelijke valkuilen en veelgevraagde onderwerpen van het examen. Ook krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op je examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Module Management Accounting & Control via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur