• Home
  • Examentraining Bedrijfsadministratie PDB

Examentraining Bedrijfsadministratie PDB

De optimale voorbereiding op het officiële examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

24-01-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Bedrijfsadministratie PDB? En wil je je extra goed voorbereiden op het externe digitale examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering? Dan is deze examentraining perfect voor jou. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het examen over onder andere samenstellen van dagboeken, journaliseren van mutaties, toepassen van permanence en het doorvoeren van correcties. De training sluit volledig aan op de landelijk vastgestelde eindtermen.

Voor wie?

Je volgt de module Bedrijfsadministratie PDB en wilt je optimaal voorbereiden op het examen.

Aanpak

Na de module Bedrijfsadministratie PDB kun je deze digitale examentraining van 1 dagdeel volgen waarin je examenvragen oefent. Daarbij krijg je voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op het digitaal examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Bedrijfsadministratie PDB via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur