Digitale voorlichtingsbijeenkomst Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB

Op 11 juni van 18,30 uur tot 20.30 uur a.s. organiseert Markus Verbeek Praehep een digitale voorlichtingsbijeenkomst over de Praktijkopleiding om Accountant-Administratieconsulent (AA) te worden. Tijdens deze bijeenkomst kom je alles te weten over de Praktijkopleiding en de route naar de AA-titel bij MVP. We presenteren ook onze nieuwe geïntegreerde opleiding. Tijdens deze unieke opleiding volg je in 3 jaar gelijktijdig de theorie als de praktijk.

Digitale bijeenkomst

Jouw veiligheid en gezondheid staan bij Markus Verbeek Praehep voorop. Daarom hebben wij besloten om, met het oog op de richtlijnen van het RIVM, deze voorlichtingsbijeenkomst online te organiseren. De digitale bijeenkomst is een volwaardig alternatief voor de normale bijeenkomst, waardoor alle onderdelen van het gebruikelijke programma gewoon door kunnen gaan. Zo kun je je ook vanuit huis optimaal voorbereiden op de route naar je AA-titel.
 

Voor wie?

Deze online bijeenkomst is de ideale voorbereiding op de Praktijkopleiding AA voor zowel huidige studenten aan de Post HBO AA Accountancy - MKB als professionals die deze Post HBO reeds hebben afgerond. Ook voor HBO Accountancy Bachelorstudenten én financieel professionals die interesse hebben in het behalen van de wettelijk beschermde titel AA is de voorlichtingsbijeenkomst erg nuttig. Uiteraard is je (toekomstige) werkgever ook van harte welkom.
Meld je aan voor de digitale voorlichtingsbijeenkomst

Persoonlijk adviesgesprek

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de digitale voorlichtingsbijeenkomst, maar wil je wel graag meer weten over de Praktijkopleiding of de Accountancy-opleidingen in het algemeen? Geef dit dan in het formulier aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmelden voor een persoonlijk adviesgesprek

Programma

De bijeenkomst start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Tijdens de digitale voorlichtingsbijeenkomst komen o.a. de volgende zaken aan bod:

  • De opzet van de praktijkopleiding door Arjen Bonestroo (programmamanager Markus Verbeek Praehep);
  • alles over de geïntegreerde opleiding door Frank Bakker (directeur Markus Verbeek Praehep);
  • wat er van jou als student/trainee en jouw praktijkbegeleider wordt verwacht;
  • gelegenheid om vragen te stellen.

Studeren bij Markus Verbeek Praehep

Wist je dat…

  • Markus Verbeek Praehep je opleidt van A tot Z (HBO Bachelor Accountancy, Post HBO AA Accountancy - MKB en Praktijkopleiding AA MKB)?
  • Je bij Markus Verbeek Praehep de theoretische post-HBO opleiding en de praktijkopleiding ook als een geïntegreerde opleiding kunt volgen?
  • Markus Verbeek Praehep erkend is als stagebureau voor de Praktijkopleiding AA MKB en in dat verband ook de onderdelen Contactdagen, Intervisie, Referaat en Trainingsdagen aanbiedt?
  • Je bij Markus Verbeek Praehep 1-op-1 examentraining kunt volgen ter voorbereiding op het geïntegreerd slotexamen?

Deze bijeenkomst vindt plaats op locatie