Voorlichtingsbijeenkomst Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB

In november organiseert Markus Verbeek Praehep twee voorlichtingsbijeenkomst over de Praktijkopleiding om Accountant-Administratieconsulent (AA) te worden. Tijdens deze bijeenkomsten kom je alles te weten over de Praktijkopleiding en de route naar de AA-titel bij MVP. Om ervoor te zorgen dat alle geïnteresseerden op een veilige en verantwoorde manier kunnen deelnemen organiseren we de bijeenkomst zowel digitaal als fysiek.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is de ideale voorbereiding op de Praktijkopleiding AA voor zowel huidige studenten aan de Post HBO AA Accountancy – MKB, als voor professionals die deze Post HBO al hebben afgerond. Ook voor HBO Accountancy Bachelorstudenten én financieel professionals die interesse hebben in het behalen van de wettelijk beschermde titel AA is de voorlichtingsbijeenkomst erg nuttig. Uiteraard is je (toekomstige) werkgever ook van harte welkom.

Meld je aan voor de voorlichtingsbijeenkomst

Waar en wanneer?

Digitale voorlichtingsbijeenkomst op 12 november van 18.30 uur tot 20.30 uur via Microsoft Teams.
Fysieke voorlichtingsbijeenkomst op 26 november van 18.30 uur tot 20.30 uur op ons hoofdkantoor in Hilversum.

Programma

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst komen onder meer de volgende zaken aan bod:

  • de opzet van de praktijkopleiding door Arjen Bonestroo (programmamanager Markus Verbeek Praehep);
  • alles over onze nieuwe Post HBO AA Accountancy - MKB Geïntegreerd door Frank Bakker (directeur Markus Verbeek Praehep);
  • wat er van jou als student/trainee en jouw praktijkbegeleider wordt verwacht;
  • gelegenheid om vragen te stellen.

Persoonlijk adviesgesprek

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de voorlichtingsbijeenkomst, maar wil je wel graag meer weten over de Praktijkopleiding of de Accountancy-opleidingen in het algemeen? Geef dit dan in het formulier aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmelden voor een persoonlijk adviesgesprek

Studeren bij Markus Verbeek Praehep

Wist je dat…

  • Markus Verbeek Praehep je opleidt van A tot Z (HBO Bachelor Accountancy, Post HBO AA Accountancy - MKB en Praktijkopleiding AA MKB)?
  • Je bij Markus Verbeek Praehep de theoretische post-HBO opleiding en de praktijkopleiding ook samen kunt volgen in de Post HBO AA Accountancy - MKB Geïntegreerd?
  • Markus Verbeek Praehep erkend is als stagebureau voor de Praktijkopleiding AA MKB en in dat verband ook de onderdelen Contactdagen, Intervisie, Referaat en Trainingsdagen aanbiedt?
  • Je bij Markus Verbeek Praehep 1-op-1 examentraining kunt volgen ter voorbereiding op het geïntegreerde slotexamen?

Deze bijeenkomst vindt plaats op locatie