• Home
  • Training Projectadministratie

Training Projectadministratie

Effectief inrichten, opzetten en bijhouden van de projectadministratie - 2 dagen
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

04-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze training ga je aan de slag met het inrichten, opzetten en bijhouden van een projectadministratie. Je leert hoe je projecten financieel beheerst en hoe projectadministratie in de jaarrekening wordt verwerkt. Al tijdens de bijeenkomsten koppel je je nieuwe kennis aan je eigen werkomgeving. Zo merk je direct wat deze training jou oplevert. Na deze training ben je in staat om op juiste wijze een projectadministratie te voeren volgens wettelijke afspraken.

Aanpak

In deze training staat je praktijk centraal. Je brengt lopende projecten van je organisatie in kaart en maakt inzichtelijk welke budgetten hiervoor zijn gereserveerd. Hierbij oefen je met het maken van een projectadministratie en leg je het verband met de financiële administratie. Je leert hoe je opbrengsten en kosten rondom projecten correct verwerkt. Tijdens de training oefen je met cases en praktijkopdrachten, zodat je wat je leert meteen kunt toepassen in je eigen werk.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers (financiële) administratie, projectleiders, uitvoerders en beginnend projectadministrateurs. Er wordt verwacht dat je beschikt over boekhoudkundige kennis. Als dit niet het geval is is het zeer raadzaam om vooraf de module Inleiding Boekhouden voor MBA te volgen.

Toelatingsvoorwaarden

Er wordt verwacht dat je beschikt over boekhoudkundige kennis. Als dit niet het geval is is het zeer raadzaam om vooraf de module Inleiding Boekhouden voor MBA te volgen.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur