• Home
  • Training Lonen in de Jaarrekening PE

Training Lonen in de Jaarrekening PE

Van loonstrook naar jaarrekening - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

02-11-2021

Profiteer de hele maand oktober van onze PE-dubbeldeal

Je kunt nog tot en met 31 oktober 2021 gebruikmaken van onze PE-dubbeldeal. Met deze aantrekkelijke actie volg je twee NIRPA PE-trainingen voor de prijs van één. Wacht dus niet te lang en profiteer van dit tijdelijke aanbod.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als payrollprofessional werk je dagelijks aan een belangrijke kostenpost van je onderneming. Maar hoe komen deze kosten tot stand in de jaarrekening? En hoe zie je deze terug? Dat leer je tijdens deze actuele Training Lonen in de Jaarrekening PE. Je vergroot je inzicht in arbeidsrelaties, aansprakelijkheid en de mogelijkheden van fiscaal vriendelijk belonen. Daarbij leer je ook hoe je correcties kunt uitvoeren op de looncontrole.

Voor wie?

Deze training is voor payrollprofessionals die hun kennis willen verbreden en meer willen weten over de positie van de salarisadministratie binnen het grotere geheel van de financiële administratie. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ga je aan de slag met de jaarrekening van je organisatie. Je verdiept je hierbij in de lonen, hoe zijn deze tot stand gekomen? Welke berekeningen zijn hieraan vooraf gegaan? Met deze en vele andere vragen ga je aan de slag. Aan de hand van cases en praktijkopdrachten koppel je wat je leert meteen aan je werkzaamheden. Natuurlijk word je hierbij ondersteund door een ervaren docent die affiniteit heeft met zowel payroll als financiële administratie. Je zult merken dat je je met deze aanpak de theorie snel eigen maakt.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 83 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur