• Home
  • Training Lonen in de Jaarrekening PE

Training Lonen in de Jaarrekening PE

Van loonstrook naar jaarrekening - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

26-03-2021

Profiteer van de PE-dubbeldeal

Dankzij onze PE-Dubbeldeal volg je tijdelijk 2 PE-trainingen voor de prijs van 1. Schrijf je in vóór 31 januari 2021 en profiteer zelf, of samen met een collega, van dit kortingsaanbod.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als payrollprofessional werk je dagelijks aan een belangrijke kostenpost van je onderneming. Maar hoe komen deze kosten tot stand in de jaarrekening? En hoe zie je deze terug? Dat leer je tijdens deze actuele Training Lonen in de Jaarrekening PE. Je vergroot je inzicht in arbeidsrelaties, aansprakelijkheid en de mogelijkheden van fiscaal vriendelijk belonen. Daarbij leer je ook hoe je correcties kunt uitvoeren op de looncontrole.

Aanpak

In deze training ga je aan de slag met de jaarrekening van je organisatie. Je verdiept je hierbij in de lonen, hoe zijn deze tot stand gekomen? Welke berekeningen zijn hieraan vooraf gegaan? Met deze en vele andere vragen ga je aan de slag. Aan de hand van cases en praktijkopdrachten koppel je wat je leert meteen aan je werkzaamheden. Natuurlijk word je hierbij ondersteund door een ervaren docent die affiniteit heeft met zowel payroll als financiële administratie. Je zult merken dat je je met deze aanpak de theorie snel eigen maakt.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor Permanente Educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Deze training is voor payrollprofessionals die hun kennis willen verbreden en meer willen weten over de positie van de salarisadministratie binnen het grotere geheel van de financiële administratie. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Arbeidsrelaties en aansprakelijkheid
  • Van loonstrook naar loonjournaalpost
  • Aansluiting lonen/financieel
  • Correcties looncontrole

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Training Lonen in de Jaarrekening' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 520,-
Trainingsmateriaal
€ 19,50
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 594,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Gemiddelde beoordeling training

Uit undefined ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur