Kostenoverzicht aanvragen

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of te printen
  • Home
  • Training HR voor Salarisadministrateurs PE

Training HR voor Salarisadministrateurs PE

Praktijkgerichte training met PE - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

29-10-2020

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je werkzaam op de salarisadministratie en krijg je in dagelijkse werkzaamheden steeds meer te maken met HR-taken? Of zou je deze graag willen oppakken? Dan is deze Training HR voor Salarisadministrateurs PE geschikt voor jou! In deze training behandel je de basisaspecten van humanresourcesmanagement, personeelsplanning en HR-analytics. Je legt hiermee een gedegen basis om naast je werk als salarisadministrateur ook de HR-administratie te kunnen uitvoeren. Daarbij valt deze training onder Permanente Educatie en levert het je als NIRPA-lid PE-punten op.

Voor wie?

Vanuit je rol als salarisadministrateur krijg je steeds meer HR-taken. Deze training biedt je meer inzicht in de werkzaamheden van de HR-afdeling. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ga je zeer praktijkgericht aan de slag met de basisaspecten van HR. Je leert hoe HR en payroll aan elkaar zijn gerelateerd en welk effect dit op je werkzaamheden heeft. Daarbij vergroot je je inzicht in recruitment en personeelsplanning, maar ook performancemanagement. Hierbij worden praktijk en theorie voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training kun je de taken van payroll en HR optimaal met elkaar combineren. De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor Permanente Educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘HR voor Salarisadministrateurs' van Markus Verbeek Praehep.

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Basisaspecten humanresourcemanagement
  • Raakvlakken HRM en payroll
  • Recruitment en personeelsplanning
  • Performancemanagement
  • Personeelsplanning
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 520,-
Trainingsmateriaal
€ 19,50
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 594,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur