• Home
  • Training HR voor Salarisadministrateurs PE

Training HR voor Salarisadministrateurs PE

Praktijkgerichte training met PE - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

13-01-2022

Profiteer de hele maand oktober van onze PE-dubbeldeal

Je kunt nog tot en met 31 oktober 2021 gebruikmaken van onze PE-dubbeldeal. Met deze aantrekkelijke actie volg je twee NIRPA PE-trainingen voor de prijs van één. Wacht dus niet te lang en profiteer van dit tijdelijke aanbod.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je werkzaam op de salarisadministratie en krijg je in dagelijkse werkzaamheden steeds meer te maken met HR-taken? Of zou je deze graag willen oppakken? Dan is deze Training HR voor Salarisadministrateurs PE geschikt voor jou! In deze training behandel je de basisaspecten van humanresourcesmanagement, personeelsplanning en HR-analytics. Je legt hiermee een gedegen basis om naast je werk als salarisadministrateur ook de HR-administratie te kunnen uitvoeren. Daarbij valt deze training onder Permanente Educatie en levert het je als NIRPA-lid PE-punten op.

Voor wie?

Vanuit je rol als salarisadministrateur krijg je steeds meer HR-taken. Deze training biedt je meer inzicht in de werkzaamheden van de HR-afdeling. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ga je zeer praktijkgericht aan de slag met de basisaspecten van HR. Je leert hoe HR en payroll aan elkaar zijn gerelateerd en welk effect dit op je werkzaamheden heeft. Daarbij vergroot je je inzicht in recruitment en personeelsplanning, maar ook performancemanagement. Hierbij worden praktijk en theorie voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training kun je de taken van payroll en HR optimaal met elkaar combineren. De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor permanente educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur