• Home
  • Training DGA voor Salarisadministrateurs en Beloningsadviseurs PE

Training DGA voor Salarisadministrateurs en Beloningsadviseurs PE

Korte, praktijkgerichte training met direct resultaat - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

13-12-2021

Profiteer de hele maand oktober van onze PE-dubbeldeal

Je kunt nog tot en met 31 oktober 2021 gebruikmaken van onze PE-dubbeldeal. Met deze aantrekkelijke actie volg je twee NIRPA PE-trainingen voor de prijs van één. Wacht dus niet te lang en profiteer van dit tijdelijke aanbod.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanuit je rol als financieel professional weet je dat de Belastingdienst extra aandacht besteedt aan directeur-grootaandeelhouders (DGA's). Een DGA stelt zijn eigen salaris vast, kent zichzelf dividend toe en leent geld bij zijn eigen bv. De Belastingdienst ziet daarom streng toe op de salarisadministratie, de sociale verzekeringen en de inkomstenbelasting van de DGA. Aan jou als financieel adviseur de belangrijke taak om hen tijdig en volledig te adviseren op dit gebied. Kies daarom voor deze training van Markus Verbeek Praehep en verdiep je in de meest actuele wet- en regelgeving voor de DGA.

Voor wie?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor de financieel professional die te maken heeft met de directeur-grootaandeelhouder van een vennootschap. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ontwikkel je in een relatief korte periode essentiële kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van wet- en regelgeving voor de DGA. De belangrijkste thema's komen aan bod, waaronder het lenen van en aan het bedrijf en uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid en overlijden. Met de kennis die je hierbij opdoet, kun je DGA's overtuigend adviseren. De theorie werk je uit in herkenbare praktijkopdrachten. Je merkt dan ook direct wat deze training jou oplevert. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. De branchevereniging NIRPA heeft deze training geaccrediteerd en 86 punten toegekend. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur