• Home
  • Training DGA voor Salarisadministrateurs en Beloningsadviseurs PE

Training DGA voor Salarisadministrateurs en Beloningsadviseurs PE

Korte, praktijkgerichte training met direct resultaat - 1 dag
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

14-09-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanuit je rol als financieel professional weet je dat de Belastingdienst extra aandacht besteedt aan directeur-grootaandeelhouders (DGA's). Een DGA stelt zijn eigen salaris vast, kent zichzelf dividend toe en leent geld bij zijn eigen bv. De Belastingdienst ziet daarom streng toe op de salarisadministratie, de sociale verzekeringen en de inkomstenbelasting van de DGA. Aan jou als financieel adviseur de belangrijke taak om hen tijdig en volledig te adviseren op dit gebied. Kies daarom voor deze training van Markus Verbeek Praehep en verdiep je in de meest actuele wet- en regelgeving voor de DGA.

Aanpak

In deze training ontwikkel je in een relatief korte periode essentiële kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van wet- en regelgeving voor de DGA. De belangrijkste thema's komen aan bod, waaronder het lenen van en aan het bedrijf en uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid en overlijden. Met de kennis die je hierbij opdoet, kun je DGA's overtuigend adviseren. De theorie werk je uit in herkenbare praktijkopdrachten. Je merkt dan ook direct wat deze training jou oplevert. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor permanente educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor de financieel professional die te maken heeft met de directeur-grootaandeelhouder van een vennootschap. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wet- en regelgeving omtrent de DGA
  • Lenen van en aan het bedrijf
  • Partner, kinderen en familie
  • Arbeidsongeschiktheids- en overlijdensuitkering
  • Fiscaal gunstig en goed verzekerd

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Training DGA voor Salarisadministrateurs en Beloningsadviseurs PE' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 525,-
Studiemateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 12,50
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 597,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur