• Home
  • Training Arbeidsovereenkomsten PE

Training Arbeidsovereenkomsten PE

Praktijkgerichte training met PE-punten - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

02-12-2021

Profiteer de hele maand oktober van onze PE-dubbeldeal

Je kunt nog tot en met 31 oktober 2021 gebruikmaken van onze PE-dubbeldeal. Met deze aantrekkelijke actie volg je twee NIRPA PE-trainingen voor de prijs van één. Wacht dus niet te lang en profiteer van dit tijdelijke aanbod.
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Er zijn veel verschillende soorten arbeidsovereenkomsten die onderhevig zijn aan dezelfde wet- en regelgeving. Vanuit je rol als payrollprofessional moet je hiervan op de hoogte zijn. Deze hebben immers verstrekkende invloed op je organisatie. Tijdens deze training actualiseer je je kennis van arbeidsovereenkomsten en bijbehorende wet- en regelgeving. Je gaat aan de slag met arbeidsrecht, verschillende arbeidsovereenkomsten en de salarisadministratie. Met de praktijkcases pas je wat je leert direct toe binnen je eigen werkomgeving. Daarbij valt deze training onder Permanente Educatie en levert het jou als NIRPA-lid PE-punten op.

Voor wie?

Je komt dagelijks in aanraking met arbeidsovereenkomsten en wilt je kennis hierover verder uitbreiden. Bovendien voldoe je met deze training aan je PE-verplichting. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ga je zeer praktijkgericht aan de slag met arbeidsovereenkomsten. De meest recente wet- en regelgeving komt aan bod. Je vergroot je inzicht in uiteenlopende arbeidsovereenkomsten, de salarisadministratie en collectieve arbeidsovereenkomsten. Daarbij worden praktijk en theorie voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte van alle wijzigingen in wet- en regelgeving die relevant zijn voor de professional. De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 86 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur