• Home
  • Tax Control & Compliance PE

Tax Control & Compliance PE

Praktijkgerichte (PE) training - 3 maanden
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

September 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ook voor financiële professionals is het een uitdaging om grip te krijgen op de fiscale positie van de organisatie met de vele fiscale regels. Vele wijzigingen hebben zich voorgedaan en zijn nog te verwachten. Speciaal voor jou als financieel professional heeft Markus Verbeek Praehep deze training Tax Control & Compliance ontwikkeld. Tijdens deze training doe je vaardigheden op om ervoor te zorgen dat jij als financial voldoet aan alle regelgeving. Je leert hoe je dit in de greep houdt (control). Je verdiept je in de mogelijkheden hiervan en vergroot je inzicht in de manier waarop informatieverstrekking waarde kan toevoegen aan bedrijfsprocessen en besluitvorming. De kwaliteit, risico's, controle en rapportering van informatieverzorging komen aan bod.

Voor wie?

Vanuit je rol als fiscaal en financieel professional wil je meer leren over fiscale risicobeheersing en de naleving van wet- en regelgeving. Met deze training draag je bij aan je permanente educatie, waarmee je je kennis binnen het vakgebied onderhoudt en verder ontwikkelt. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ga je aan de slag met de organisatie van informatieverzorging en de kwaliteit van bestuurlijke informatieverzorgingssystemen. Je leert meer over interne controles, rapportering en risico's en beperkingen van geautomatiseerde gegevensverstrekking. Je eigen praktijk dient als uitgangspunt van de training. Je zult merken dat je de lesstof herkent en direct kunt toepassen binnen je werk als financial.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur