De Fiscale Eenheid Vpb in de MKB-praktijk

Leer alle mogelijkheden van de fiscale eenheid toepassen - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Er kunnen diverse motieven zijn om te reorganiseren en herstructureren met behulp van de faciliteit van de fiscale eenheid vennootschapsbelasting. De belangrijkste redenen komen in deze training uitgebreid aan de orde, evenals diverse andere verwante onderwerpen. De fiscale eenheid is een veelgebruikte faciliteit die voordelen biedt, er zijn echter ook nadelen. Heb jij het overzicht van alle voor- en nadelen? De ervaren professionals van onze businesspartner Fiscount zorgen dat je kennis na deze training weer helemaal is opgefrist.

Voor wie?

Je bent werkzaam als financieel professional en wilt je kennis van de vennootschapsbelasting verder uitbreiden en actualiseren. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als adviseur of accountant.

Aanpak

Tijdens deze training actualiseer je je kennis van de fiscale eenheid voor de Vpb. Je gaat aan de slag met actuele vraagstukken als de herstructurering en het inzichtelijk krijgen van de winstsplitsingsregels. Alle belangrijke thema's komen tijdens deze training aan bod, waaronder de verliesverrekening, de spoedreparatie fiscale eenheid en investeringsaftrekken. Zo ontwikkel je de vaardigheden om voor organisaties de mogelijkheden van de fiscale eenheid vennootschapsbelasting aan te gaan. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze, onder begeleiding van Fiscount professionals, met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount behaal je 3 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB & RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur