Digitale Transformatie in de Financiële en Accountantspraktijk

Klaar voor de digitale toekomst - 2 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe haal jij als financieel professional optimaal rendement uit de nieuwste digitale ontwikkelingen? Dat leer je tijdens deze interessante training. Je gaat aan de slag met digitale transformaties en verdiept je in het effect van digitalisering op de financiële sector. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om kansen en verwachtingen van de digitalisering waar te nemen en doelgericht op te nemen in diverse bedrijfsprocessen. Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze training opdoet, stimuleer je organisaties om meer datagedreven te opereren en om de volgende stap te zetten naar een wendbare organisatie. Hierbij verlies je de kwaliteit van processen en de behoeften van de klant niet uit het oog.

Voor wie?

De technologische ontwikkelingen in de branche voor financieel professionals gaan razendsnel. Eigenlijk is het nauwelijks bij te benen. Hoe zorg je er nu voor dat je hier tijdig bij aansluit? Welke stappen moet je hierbij zetten en wat kom je allemaal tegen? Deze training is bijzonder geschikt voor accountants en ook voor financieel professionals zeer waardevol. Het geeft je alle praktische handvatten om de juiste stappen te kunnen zetten in de digitale toekomst.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je de vaardigheden om als financieel professional actief in te spelen op de digitalisering. Je onderzoekt op welke wijze data steeds meer wordt opgenomen in (financiële) bedrijfsprocessen en welke kansen ondernemingen hieruit kunnen halen. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om innovaties stapsgewijs op te nemen in de huidige bedrijfsprocessen. Je houdt rekening met digitale middelen, maar ook met het menselijk aspect. Zo ontwikkel je vaardigheden om de bedrijfscultuur effectief te beïnvloeden. Daarmee vergroot je de actieve betrokkenheid van medewerkers en realiseer je een wendbare organisatie. Uiteraard verlies je tijdens deze digitale transformatie de klant niet uit het oog. Tijdens de training oefen je op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Dit geeft je direct steun vanuit herkenbare situaties.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Digitale Transformatie in de Financiële en Accountantspraktijk' van Markus Verbeek Praehep.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 10 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur