Digitale Transformatie in de Financiële en Accountantspraktijk

Klaar voor de digitale toekomst - 2 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe haal jij als financieel professional optimaal rendement uit de nieuwste digitale ontwikkelingen? Dat leer je tijdens deze interessante training. Je gaat aan de slag met digitale transformaties en verdiept je in het effect van digitalisering op de financiële sector. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om kansen en verwachtingen van de digitalisering waar te nemen en doelgericht op te nemen in diverse bedrijfsprocessen. Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze training opdoet, stimuleer je organisaties om meer datagedreven te opereren en om de volgende stap te zetten naar een wendbare organisatie. Hierbij verlies je de kwaliteit van processen en de behoeften van de klant niet uit het oog.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je de vaardigheden om als financieel professional actief in te spelen op de digitalisering. Je onderzoekt op welke wijze data steeds meer wordt opgenomen in (financiële) bedrijfsprocessen en welke kansen ondernemingen hieruit kunnen halen. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om innovaties stapsgewijs op te nemen in de huidige bedrijfsprocessen. Je houdt rekening met digitale middelen, maar ook met het menselijk aspect. Zo ontwikkel je vaardigheden om de bedrijfscultuur effectief te beïnvloeden. Daarmee vergroot je de actieve betrokkenheid van medewerkers en realiseer je een wendbare organisatie. Uiteraard verlies je tijdens deze digitale transformatie de klant niet uit het oog. Tijdens de training oefen je op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Dit geeft je direct steun vanuit herkenbare situaties.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 10 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Voor wie?

De technologische ontwikkelingen in de branche voor financieel professionals gaan razendsnel. Eigenlijk is het nauwelijks bij te benen. Hoe zorg je er nu voor dat je hier tijdig bij aansluit? Welke stappen moet je hierbij zetten en wat kom je allemaal tegen? Deze training is bijzonder geschikt voor accountants en ook voor financieel professionals zeer waardevol. Het geeft je alle praktische handvatten om de juiste stappen te kunnen zetten in de digitale toekomst.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Terminologie en toepassing waaronder datamining en process mining
  • Horizonmodel (Mc Kinsey)
  • Praktische toepassing horizonmodel op de eigen (beroeps)praktijk
  • Veranderdynamiek in de klantrelatie: volgen of leiden?
  • Transitie en de bedrijfscultuur/lerende organisatie
  • Transitie en het verdienmodel
  • Duurzame veranderaanpak
  • Praktische handvatten met betrekking tot digitale transformatie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Digitale Transformatie in de Financiële en Accountantspraktijk' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Dit programma duurt 2 dagen.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur