• Home
  • Basistraining Leidinggeven PE

Basistraining Leidinggeven PE

Nieuwste technieken en vaardigheden - 4 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

4 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-02-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De toenemende digitalisering verandert je leidinggevende rol binnen de financiële sector. Als professional ben jij je hiervan bewust en wil je naast de vakinhoudelijke kennis ook meegroeien met de nieuwe leiderschapsvaardigheden die gevraagd worden. Kies daarom voor deze Basistraining Leidinggeven PE en breid je leiderschapscompetenties verder uit. Tijdens deze training krijg je handvatten aangereikt om je leiderschapsstijl verder te structureren en de communicatie met je team te versterken. Je ontwikkelt vaardigheden om medewerkers actiever te betrekken en te motiveren. Na afloop van deze training beschik je over de skills om je leiderschapsstijl volledig af te stemmen op uiteenlopende situaties. Daarbij is het mogelijk om met deze training de officiële PE-punten van de NBA te behalen.

Voor wie?

Als professional ben je je ervan bewust dat soft skills steeds belangrijker worden. Deze training is geschikt voor kandidaten die een PE-verplichting hebben, maar ook voor deelnemers die uitsluitend hun competentie als leidinggevende willen ontwikkelen. Indien van toepassing ontvang je PE-punten.

Aanpak

In deze uitdagende en zeer praktijkgerichte training staat jouw persoonlijke ontwikkelvraag centraal. Je werkt aan je leiderschapscompetenties en leert uiteenlopende taken effectief delegeren. Het motiveren, corrigeren en geven van richting zijn daarbij belangrijke aspecten die alle aan bod zullen komen. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin, bekend als het topbureau op het gebied van training, opleiding en coaching. Aan de hand van discussies en rollenspelen speel je tijdens de training in op herkenbare praktijksituaties. Je merkt direct resultaat in je werkomgeving.

PE-punten

Ben je AA- of RA-accountant? Dan kun je deze training volgen in het kader van je PE-verplichting. Met deze training van Markus Verbeek Praehep kun je 20 PE-punten behalen en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur