Basistraining Leidinggeven PE

Nieuwste technieken en vaardigheden - 4 dagen
Trainingen

Duur

4 dagen

Eerstvolgende startmoment

04-09-2019

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 528 0811
06 - 82346819

Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur / Vr: 08.00 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De toenemende digitalisering verandert jouw leidinggevende rol binnen de financiële sector. Als professional ben jij je hiervan bewust en wil je naast de vakinhoudelijke kennis ook meegroeien met de nieuwe leiderschapsvaardigheden die gevraagd worden. Kies daarom voor deze Basistraining Leidinggeven PE en breid jouw leiderschapscompetenties verder uit. Tijdens deze training krijg je handvatten aangereikt om jouw leiderschapsstijl verder te structureren en de communicatie met jouw team te versterken. Je ontwikkelt vaardigheden om medewerkers actiever te betrekken en te motiveren. Na afloop van deze training beschik jij over de skills om jouw leiderschapsstijl volledig af te stemmen op uiteenlopende situaties. Daarbij behaal jij met deze training officiële PE-punten van de NBA.

Voor wie?

Als professional ben jij je ervan bewust dat soft skills steeds belangrijker worden. Daarbij dien je jaarlijks te voldoen aan de PE-verplichting. Met deze training maak je een unieke combinatie van beiden. Je ontwikkelt competenties als leidinggevende én ontvangt PE-punten die voldoen aan de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Aanpak

In deze uitdagende en zeer praktijkgerichte training staat jouw persoonlijke ontwikkelvraag centraal. Je werkt aan jouw leiderschapscompetenties en leert uiteenlopende taken effectief delegeren. Het motiveren, corrigeren en geven van richting zijn daarbij belangrijke aspecten die alle aan bod zullen komen. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin, bekend als het topbureau op het gebied van training, opleiding en coaching. Aan de hand van discussies en rollenspelen speel je tijdens de training in op herkenbare praktijksituaties. Je merkt direct resultaat in jouw werkomgeving.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 20 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Gestructureerd leidinggeven

 • Taken, rollen en verantwoordelijk­heden
 • Werken met SMART-doelstellingen
 • Persoonlijke effectiviteit

Leidinggeven en motiveren

 • Stijlen van leidinggeven
 • Omgaan met verschillende karakters
 • Omgaan met weerstand
 • Situationeel leidinggeven
 • Motiveren van medewerkers
 • Corrigeren van medewerkers
 • Effectief delegeren

Praktische vaardigheden

 • Helder communiceren
 • Feedback geven en ontvangen
 • Duidelijke instructies geven
 • Effectief werkoverleg houden
 • Functionerings- en beoordelings­gesprekken voeren

Serious game

 • Oase game
 • 3 basisstappen van leidinggeven
 • Doorlopen van de gesprekscyclus

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Basistraining Leidinggeven PE' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 4 dagen.

Data en plaatsen

 • 4, 18 september, 2 en 16 oktober 2019
 • 9, 23 januari, 6 en 20 februari 2020
 • 9, 23 maart, 6 en 20 april 2020
 • 12, 26 mei, 9 en 23 juni 2020
 • 1, 15, 29 juli en 12 augustus 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.990,-
Trainingsmateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 100,-
Locatiekosten
€ 118,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 2.238,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 528 0811
06 - 82346819

Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur / Vr: 08.00 - 17.00 uur