Gratis SRFA-registratie bij het volgen van MKB Belastingconsulent of MKB Belastingadviseur

Schrijf je vóór 1 mei in en bespaar direct € 190,- op je registratie

Wil jij na de zomer starten met een opleiding tot belastingconsulent of belastingadviseur? Dan hebben we goed nieuws: schrijf je vóór 1 mei 2020 in voor een van de volgende opleidingen en ontvang het eerste jaar kosteloos een registratie in een van de registers van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA), het kwaliteitskeurmerk voor fiscalisten.
 

Register MKB Belastingconsulent (MKB BC)

Met de opleiding Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) bereid je je uitstekend voor op het beroep van belastingconsulent. Je ontwikkelt je tot specialist die zowel de belastingaangiften verzorgt als belastingplichtigen bijstaat in geschillen met de Belastingdienst. Van deze opleiding bestaat een 1-jarige en een 2-jarige variant.

Register MKB Belastingadviseur (MKB BA)

In de opleiding Register MKB Belastingadviseur ontwikkel je diepgaande kennis van de belangrijkste belastingwetten, zoals loonbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Deze 2-jarige opleiding is volledig afgestemd op de eisen van de fiscale adviespraktijk en is een perfecte voorbereiding op het beroep van belastingadviseur.

Voordelen van een SRFA-registratie

Met een registratie in het Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) kun jij je klanten garanderen dat ze met een opgeleide fiscalist te maken hebben die beschikt over actuele kennis en vaardigheden. We zetten de voordelen van een SRFA-registratie voor je op een rij:

Actievoorwaarden

  • Deze actie loopt tot 1 mei 2020
  • De gratis SRFA-registratie start na afronding van de opleiding en is geldig voor het eerste jaar (t.w.v. € 190,-)
  • De actie is alleen geldig bij de opleidingen Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) en Register MKB Belastingadviseur (MKB BA)
  • Deze actie is niet te combineren met andere kortingsafspraken
  • Gebruik bij inschrijving de actiecode ‘Registermkb2019’


Wil je meer informatie?

Heb je nog vragen over deze actie of wil je meer weten over onze fiscale opleidingen? Onze studieadviseurs helpen je graag. Bel met 035 – 5 280 811 of vul het contactformulier op onze site in.