• Home
  • Post HBO financial controller

Post HBO financial controller

Wil jij na je Bachelor doorgroeien op het gebied van finance en control? Dan is een Post HBO-opleiding een goede keuze. Hiermee ontwikkel je diepgaande...

Lees meer

Wil jij na je Bachelor doorgroeien op het gebied van finance en control? Dan is een Post HBO-opleiding een goede keuze. Hiermee ontwikkel je diepgaande kennis die goed van pas komt in jouw werk als financial...

Lees meer

Wil jij na je Bachelor doorgroeien op het gebied van finance en control? Dan is een Post HBO-opleiding een goede keuze. Hiermee ontwikkel je diepgaande kennis die goed van pas komt in jouw werk als financial controller. Bij Markus Verbeek Praehep vind...

Lees meer

Post HBO financial controller: 87 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Wil jij na je Bachelor doorgroeien op het gebied van finance en control? Dan is een Post HBO-opleiding een goede keuze. Hiermee ontwikkel je diepgaande kennis die goed van pas komt in jouw werk als financial controller. Bij Markus Verbeek Praehep vind je verschillende opleidingen op Post HBO-niveau om je verder te ontwikkelen als financial controller. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.

Waarom doorgroeien op Post HBO-niveau als financial controller?

Er is veel vraag naar hoog opgeleide financieel professionals. Met een Post HBO-opleiding Finance en Control heb je dan ook zeker een streepje voor op vakgenoten. Bovendien is een Post HBO-opleiding dé manier om je verder te verdiepen en specialiseren als financial controller.

Post Bachelor Financial Control

Wil jij je ontwikkelen tot een financial controller die directie en management vakkundig ondersteunt? En wil je als financieel-economisch expert een sleutelrol binnen jouw organisatie spelen? Kies dan voor de Post Bachelor Financial Control. In dit programma op Post HBO-niveau leer je financiële risico's inschatten, beoordelen en beheersen. Ook verdiep je je in op het bedrijfsbeleid en de financiële huishouding. Dankzij de praktijkgerichte aanpak is alles wat je leert direct toepasbaar in je eigen werkomgeving.

Post Bachelor Register Financial Controller

Ook kun je kiezen voor de Post Bachelor Register Financial Controller. Met deze opleiding ontwikkel je aanvullende vaardigheden zoals adviesvaardigheden en projectmanagement. Deze vaardigheden worden steeds belangrijker in je werk als financial controller. Daarom bereidt deze opleiding je uitstekend voor op jouw rol als financial controller van de toekomst.

Register Financial Controller (RFC)

Kies je voor een van de twee bovenstaande Post HBO-opleidingen? Dan word je tijdens de opleiding kosteloos ingeschreven in het aspirant-register Financial Controller (RFC) van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Na succesvolle afronding ben je toelaatbaar tot het Register Financial Controller (RFC) en mag je de beschermde titel RFC voeren. Met deze registratie en titel toon je aan dat je een gedegen opleiding hebt gevolgd en je vakkennis bijhoudt. Zo kun je je onderscheiden van de duizenden andere financieel professionals op de arbeidsmarkt.

Waarom een Post HBO-opleiding Financial Control van Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een Post HBO-opleiding Financial Control bij Markus Verbeek Praehep? Dan kies je onder andere voor:

  • een opleiding die speciaal is ontwikkeld voor werkenden;
  • docenten uit de praktijk;
  • lesstof die je direct kunt toepassen in je eigen werkomgeving;
  • lescolaties door heel Nederland;
  • de mogelijkheid om op afstand te studeren in de virtual classroom of via e-learning;
  • de mogelijkheid om je na afloop te laten registreren bij de SRFA en de RFC-titel te voeren.