• Home
  • Post HBO financial controller

Post HBO financial controller

Wil jij na je Bachelor doorgroeien op het gebied van finance en control? Dan is een Post HBO-opleiding een goede keuze. Hiermee ontwikkel je diepgaande...

Lees meer

Wil jij na je Bachelor doorgroeien op het gebied van finance en control? Dan is een Post HBO-opleiding een goede keuze. Hiermee ontwikkel je diepgaande kennis die goed van pas komt in jouw werk als financial...

Lees meer

Wil jij na je Bachelor doorgroeien op het gebied van finance en control? Dan is een Post HBO-opleiding een goede keuze. Hiermee ontwikkel je diepgaande kennis die goed van pas komt in jouw werk als financial controller. Bij Markus Verbeek Praehep vind...

Lees meer

Post HBO financial controller: 97 opleidingen

Masteropleiding (4) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

Masterclass (4) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (7) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (18) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

MHBO (1) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

Modules (23) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Trainingen en Korte Cursussen (6) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (11) De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen hieronder leiden op voor examens van de Associatie waarmee een Associatie diploma te behalen valt.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie

PE NBA cursussen en trainingen (2) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

PE NIRPA cursussen en trainingen (1) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NIRPA cursussen en trainingen

Vakopleiding Branche-erkend (3) Geïnteresseerd in een vakopleiding of training die door de branche wordt erkend? Volg dan een van de onderstaande trainingen.

MBO-programma (4) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

MBO-opleiding (2) Een MBO-opleiding is een wettelijk erkende opleiding op niveau 2, 3 of 4. Afhankelijk van welke opleiding je kiest, varieert de duur van een MBO-opleiding tussen de 12 en 24 maanden. Na afronding van een MBO-opleiding beschik je dus over een officieel erkend MBO-diploma op niveau 2, 3 of 4.

Masterprogramma (2) Een Masterprogramma is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van het Masterprogramma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Wil jij na je Bachelor doorgroeien op het gebied van finance en control? Dan is een Post HBO-opleiding een goede keuze. Hiermee ontwikkel je diepgaande kennis die goed van pas komt in jouw werk als financial controller. Bij Markus Verbeek Praehep vind je verschillende opleidingen op Post HBO-niveau om je verder te ontwikkelen als financial controller. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.

Waarom doorgroeien op Post HBO-niveau als financial controller?

Er is veel vraag naar hoog opgeleide financieel professionals. Met een Post HBO-opleiding Finance en Control heb je dan ook zeker een streepje voor op vakgenoten. Bovendien is een Post HBO-opleiding dé manier om je verder te verdiepen en specialiseren als financial controller.

Post Bachelor Financial Control

Wil jij je ontwikkelen tot een financial controller die directie en management vakkundig ondersteunt? En wil je als financieel-economisch expert een sleutelrol binnen jouw organisatie spelen? Kies dan voor de Post Bachelor Financial Control. In dit programma op Post HBO-niveau leer je financiële risico's inschatten, beoordelen en beheersen. Ook verdiep je je in op het bedrijfsbeleid en de financiële huishouding. Dankzij de praktijkgerichte aanpak is alles wat je leert direct toepasbaar in je eigen werkomgeving.

Post Bachelor Register Financial Controller

Ook kun je kiezen voor de Post Bachelor Register Financial Controller. Met deze opleiding ontwikkel je aanvullende vaardigheden zoals adviesvaardigheden en projectmanagement. Deze vaardigheden worden steeds belangrijker in je werk als financial controller. Daarom bereidt deze opleiding je uitstekend voor op jouw rol als financial controller van de toekomst.

Register Financial Controller (RFC)

Kies je voor een van de twee bovenstaande Post HBO-opleidingen? Dan word je tijdens de opleiding kosteloos ingeschreven in het aspirant-register Financial Controller (RFC) van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Na succesvolle afronding ben je toelaatbaar tot het Register Financial Controller (RFC) en mag je de beschermde titel RFC voeren. Met deze registratie en titel toon je aan dat je een gedegen opleiding hebt gevolgd en je vakkennis bijhoudt. Zo kun je je onderscheiden van de duizenden andere financieel professionals op de arbeidsmarkt.

Waarom een Post HBO-opleiding Financial Control van Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een Post HBO-opleiding Financial Control bij Markus Verbeek Praehep? Dan kies je onder andere voor:

  • een opleiding die speciaal is ontwikkeld voor werkenden;
  • docenten uit de praktijk;
  • lesstof die je direct kunt toepassen in je eigen werkomgeving;
  • lescolaties door heel Nederland;
  • de mogelijkheid om op afstand te studeren in de virtual classroom of via e-learning;
  • de mogelijkheid om je na afloop te laten registreren bij de SRFA en de RFC-titel te voeren.