Cursus boekhouden

Werk je of wil je werken als boekhouder? Of wil je je eigen boekhouding voeren? Kennis van boekhouden komt altijd van pas. Volg daarom een cursus boekhouden...

Lees meer

Werk je of wil je werken als boekhouder? Of wil je je eigen boekhouding voeren? Kennis van boekhouden komt altijd van pas. Volg daarom een cursus boekhouden bij Markus Verbeek Praehep. Hiermee ontwikkel...

Lees meer

Werk je of wil je werken als boekhouder? Of wil je je eigen boekhouding voeren? Kennis van boekhouden komt altijd van pas. Volg daarom een cursus boekhouden bij Markus Verbeek Praehep. Hiermee ontwikkel je alle kennis en vaardigheden op het gebied van...

Lees meer

Cursus boekhouden: 87 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Werk je of wil je werken als boekhouder? Of wil je je eigen boekhouding voeren? Kennis van boekhouden komt altijd van pas. Volg daarom een cursus boekhouden bij Markus Verbeek Praehep. Hiermee ontwikkel je alle kennis en vaardigheden op het gebied van boekhouden die jij nodig hebt voor jouw werk.
 

Vind de juiste cursus boekhouden voor jou

Welke cursus boekhouden het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van jouw behoeften. Wil je je bijvoorbeeld verder ontwikkelen als boekhouder, of wil je beter kunnen samenwerken met de financiële administratie? En ben je op zoek naar een korte cursus of wil je juist een complete opleiding tot boekhouder volgen? Ook je opleidingsniveau speelt een belangrijke rol. Wil je je opleiding boekhouden bijvoorbeeld op MBO- of HBO-niveau gaan volgen? Wat jouw opleidingswens ook is, binnen het uitgebreide aanbod van Markus Verbeek Praehep vind je altijd een passende opleiding.
 

Beginnen met boekhouden

Ga je voor het eerst met de boekhouding aan de slag? Dan leg je een goede basis met Basiskennis Boekhouden (BKB®). In deze BKB-opleiding leer je onder andere omgaan met omgaan met rekeningschema’s, journaalposten en de balans. Na het afronden van deze opleiding beschik je over de basiskennis die je nodig hebt om te starten met boekhouding. Volg je liever een korte cursus boekhouden voor beginners? Dan is de Basistraining Boekhouden een goede keuze.
 

Ontwikkel je verder tot boekhouder

Beheers je de basis al en wil je doorgroeien op het gebied van boekhouding? Dan is het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) een goede vervolgstap. Met deze opleiding behaal je het meest gevraagde diploma voor de financieel-administrateur. Maar ook na het behalen van dit diploma is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Zo zorg je dat je bijblijft in je vakgebied.
 

Waarom een cursus boekhouden volgen bij Markus Verbeek Praehep?

Kies je voor een cursus boekhouden van Markus Verbeek Praehep? Dan kies je voor kwaliteit. Met onze opleidingen blijf je gegarandeerd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Bovendien zijn al onze opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden. Hierdoor passen ze goed in jouw volle planning. En komt reizen naar een van onze leslocaties even niet goed uit? Dan kun je je cursus boekhouden ook online volgen. In onze virtual classroom profiteer je van alle voordelen van klassikaal onderwijs, maar dan op afstand. Studeer je liever geheel zelfstandig? Dan kun je ook kiezen voor een boekhoudcursus via e-learning.