Boekhouder opleiding

Werk je of wil je werken als boekhouder? Of heb je boekhoudkundige kennis nodig voor een andere functie? Dan leg je een goede basis met de opleidingen...

Lees meer

Werk je of wil je werken als boekhouder? Of heb je boekhoudkundige kennis nodig voor een andere functie? Dan leg je een goede basis met de opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Bij ons vind je opleidingen...

Lees meer

Werk je of wil je werken als boekhouder? Of heb je boekhoudkundige kennis nodig voor een andere functie? Dan leg je een goede basis met de opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Bij ons vind je opleidingen boekhouden op elk niveau. Van cursus boekhouden...

Lees meer

Boekhouder opleiding: 87 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Werk je of wil je werken als boekhouder? Of heb je boekhoudkundige kennis nodig voor een andere functie? Dan leg je een goede basis met de opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Bij ons vind je opleidingen boekhouden op elk niveau. Van cursus boekhouden voor beginners tot complete HBO-opleiding. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.
 

Basiskennis boekhouden

Ga je voor het eerst aan de slag met boekhouding? Dan is de opleiding Basiskennis boekhouden een goede keuze. In drie maanden tijd leer je omgaan met rekeningschema’s, journaalposten en de balans. Ook weet je hoe je een grootboekrekening opent, bijwerkt of afsluit en hoe een verkoopfactuur eruitziet. De BKB-opleiding is een goede opstap wanneer je als boekhouder aan de slag wilt. Wil je liever in een paar dagen tijd kennismaken met de basisbeginselen van het boekhouden? Kies dan voor de Basistraining Boekhouden. Deze training is niet alleen nuttig wanneer je werkt of wilt werken als boekhouder, maar ook wanneer je bijvoorbeeld veel samenwerkt met de financiële administratie, komt boekhoudkundige kennis goed van pas.
 

Volg een opleiding tot boekhouder op MBO-niveau

Ook voor een opleiding boekhouden op MBO-niveau ben je bij ons aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor MBO Boekhouden en Financiële Administratie. Met dit zeer praktijkgerichte programma verdiep je je in korte tijd verder in boekhouden en financiële administratie. Een andere goede keuze is Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®). Deze vakopleiding op MBO-niveau rond je af met het meest gevraagde diploma voor de financieel-administrateur. Heb je dit diploma op zak? Ook dan is het belangrijk je te blijven ontwikkelen binnen je vakgebied. Zo houd je je vakkennis up-to-date.
 

Waarom een boekhouderopleiding van Markus Verbeek Praehep?

Een opleiding naast je baan volgen kan best een uitdaging zijn. Dat weten we bij Markus Verbeek Praehep heel goed. Daarom hebben wij onze opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dat betekent dat jouw praktijk centraal staat. Ook bieden we je maximale flexibiliteit. Zo kun je veel van onze opleidingen boekhouden ook online volgen wanneer reizen naar een leslocatie even niet uitkomt.

Daarnaast ben je bij Markus Verbeek Praehep ook verzekerd van een opleiding van hoge kwaliteit. Onze docenten komen zelf uit de praktijk en weten dus als geen ander wat er in jouw vakgebied speelt. Hierdoor kun jij praktijksituaties aan hen voorleggen en wat je leert nog beter toepassen in je eigen praktijk.