Opleidingen boekhouden

Kennis van boekhouden komt altijd van pas. Niet alleen wanneer je werkt of wilt werken als boekhouder, maar ook wanneer je je eigen boekhouding wilt voeren....

Lees meer

Kennis van boekhouden komt altijd van pas. Niet alleen wanneer je werkt of wilt werken als boekhouder, maar ook wanneer je je eigen boekhouding wilt voeren. Ook als je nauw samenwerkt met de financiële...

Lees meer

Kennis van boekhouden komt altijd van pas. Niet alleen wanneer je werkt of wilt werken als boekhouder, maar ook wanneer je je eigen boekhouding wilt voeren. Ook als je nauw samenwerkt met de financiële administratie en meer zicht wilt krijgen op de boekhouding,...

Lees meer

Opleidingen boekhouden: 87 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Kennis van boekhouden komt altijd van pas. Niet alleen wanneer je werkt of wilt werken als boekhouder, maar ook wanneer je je eigen boekhouding wilt voeren. Ook als je nauw samenwerkt met de financiële administratie en meer zicht wilt krijgen op de boekhouding, komt boekhoudkundige kennis goed van pas. Ontwikkel daarom je kennis van boekhouden met een opleiding of cursus van Markus Verbeek Praehep.
 

Vind de juiste opleiding boekhouden voor jou

Bij Markus Verbeek Praehep vind je opleidingen boekhouden op elk niveau, van een training boekhouden voor beginners tot een complete opleiding boekhouden op MBO- of HBO-niveau. Welke opleiding het meest geschikt is voor jou, hangt af van je kennis en ervaring. Ga je voor het eerst met boekhouding aan de slag? Leer dan omgaan met rekeningschema’s, journaalposten en de balans in de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®). Wanneer je de BKB®-opleiding hebt afgerond heb je de basiskennis in huis om te starten met boekhouding. Zoek je een opleiding om je verder te ontwikkelen tot boekhouder? Dan is het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) een uitstekende vervolgstap. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de opleidingen boekhouden in ons aanbod. Bovenaan deze pagina vind je een volledig overzicht.
 

Leer werken met boekhoudprogramma's

Binnen de boekhouding speelt digitalisering een steeds grotere rol en dat heeft effect op jouw werkzaamheden. Naast de basistaken zoals het invoeren van gegevens, moet je ook aanvullende taken kunnen vervullen. Daarnaast is het van groot belang dat je kunt werken met de boekhoudprogramma's. In onze opleidingen leer je hier alles over. En ben je al werkzaam op een financiële administratie? Dan breng je het geleerde direct in de praktijk in het boekhoudprogramma waar jouw werkgever gebruik van maakt.
 

Online boekhouden

Heb je een eigen onderneming? Dan breng je het geleerde direct in de praktijk in jouw online boekhoudpakket. Online boekhoudpakketten zijn modern en gebruiksvriendelijk. Alle kennis die je nodig hebt om ermee te werken doe je op in onze opleidingen.
 

Waarom een opleiding boekhouden volgen bij Markus Verbeek Praehep?

Wanneer je kiest voor een opleiding boekhouden van Markus Verbeek Praehep, kies je voor kwaliteit. Met onze opleidingen zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Bovendien zijn al onze opleidingen specifiek gericht op volwassenen. Hierdoor kun je ze goed volgen naast je drukke baan en privéleven. Of je nu een korte training volgt, of een opleiding op MBO-, HBO-, Post HBO- of Masterniveau, bij Markus Verbeek Praehep leg je een goede basis voor jouw toekomst.

Wist je trouwens dat je veel van de opleidingen boekhouden in ons aanbod ook op afstand kunt volgen? Via de virtual classroom profiteer je van alle voordelen van klassikaal onderwijs, maar dan vanuit huis. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld geen tijd hebt om naar een opleidingslocatie te reizen.