Belastingadviseur

Werk je als belastingadviseur? Dan heb je een functie met veel verantwoordelijkheid. Eén foutje in de belastingaangifte kan immers al leiden tot hoge...

Lees meer

Werk je als belastingadviseur? Dan heb je een functie met veel verantwoordelijkheid. Eén foutje in de belastingaangifte kan immers al leiden tot hoge boetes of imagoschade voor je klant. Het is dan ook...

Lees meer

Werk je als belastingadviseur? Dan heb je een functie met veel verantwoordelijkheid. Eén foutje in de belastingaangifte kan immers al leiden tot hoge boetes of imagoschade voor je klant. Het is dan ook van groot belang dat je een gedegen opleiding hebt...

Lees meer

Belastingadviseur: 43 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (2)

Post Bachelor (2)

HBO Programma (12)

Modules (9)

Trainingen en Korte Cursussen (5)

Werk je als belastingadviseur? Dan heb je een functie met veel verantwoordelijkheid. Eén foutje in de belastingaangifte kan immers al leiden tot hoge boetes of imagoschade voor je klant. Het is dan ook van groot belang dat je een gedegen opleiding hebt gevolgd en je vakkennis bijhoudt. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep alle opleidingen die je nodig hebt als fiscaal adviseur.
 

Grote vraag naar belastingadviseurs

Veel bedrijven en particulieren vinden de fiscale wet- en regelgeving waar zij aan moeten voldoen erg ingewikkeld. Daarom is er een constante vraag naar fiscalisten die zowel adviseren, als de aangiften verzorgen. Het arbeidsmarktperspectief voor belastingadviseurs is dan ook zeer goed. Het startsalaris is goed en loopt flink op wanneer je langer in het vak zit. Ga je als zzp'er aan de slag? Dan is de financiële vergoeding vaak nog veel hoger.
 

Belastingadviseur worden

Wil je aan de slag als belastingadviseur? Kies dan voor de opleiding Register MKB Belastingadviseur (MKB BA). Deze opleiding stoomt je in twee jaar tijd klaar voor de fiscale adviespraktijk. Tijdens deze opleiding ontwikkel je diepgaande kennis over de belangrijkste belastingwetten én praktische vaardigheden. Werk je bij een administratiekantoor of accountantskantoor? Ook dan is het een goed idee om je fiscale kennis te verdiepen met deze opleiding. Zo weet je precies wanneer je zelf kunt adviseren en wanneer je een specialist moet aanhaken.
 

MKB BA: register voor belastingadviseurs

Tijdens de opleiding Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) word je kosteloos ingeschreven in het aspirant-register van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Als aspirant-geregistreerde ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met fiscale actualiteiten. Na succesvolle afronding van de opleiding kun je je laten registreren in het Register MKB Belastingadviseur (MKB BA). Je mag dan de bijbehorende titel voeren. Hiermee toon je aan dat je een gedegen opleiding tot fiscalist hebt gevolgd en dat je je kennis en vaardigheden actueel houdt. Ook mag je als geregistreerde gratis deelnemen aan een jaarlijkse fiscale updatesessie.
 

Waarom een opleiding tot belastingadviseur van Markus Verbeek Praehep?

Markus Verbeek Praehep is al 125 jaar de opleider voor financieel professionals. De docenten van onze opleidingen tot belastingadviseur komen zelf uit de fiscale praktijk. Dat betekent dat zij jou optimaal kunnen helpen de koppeling met de praktijk te leggen. Bovendien zijn onze opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dankzij onze flexibele aanpak studeer je waar je wilt en wanneer je wilt. Zo past je opleiding altijd in jouw volle planning.