Update Wwft II: Correct Melden van Ongebruikelijke Transacties

Leer op basis van de Wwft-regelgeving alles over de meldplicht - 1,5 uur
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De Wwft-regelgeving gaat steeds verder en het toezicht op de naleving ervan wordt steeds strikter. De regels van de Wwft worden dus steeds belangrijker. De meldplicht voortvloeiend uit de Wwft blijft ons bezighouden. Wanneer moeten we melden? Welke indicatoren zijn hiervoor te onderkennen en hoe kan de melding zorgvuldig worden gedaan? Al deze aspecten komen aan de orde tijdens deze training van onze businesspartner Fiscount.

Voor wie?

Deze training is voor bestuurders van accountants- administratie- en belastingadvieskantoren.

Aanpak

Tijdens deze training, van onze businesspartner Fiscount, actualiseer je je kennis over de Wwft-regelgeving. Je gaat aan de slag met actuele vraagstukken als voor wie en wanneer is de Wwft van toepassing? Hoe formuleer en hanteer je een Wwft-risicobeleid? Hoe vertaal je een Wwft-beleid naar praktijk? Op basis van veel voorbeelden uit de praktijk worden een aantal lastige aspecten van de Wwft verduidelijkt. Er is genoeg ruimte voor vragen of specifieke casussen die je wilt inbrengen. Na deze training ben je weer op de hoogte van de nieuwste eisen van de Wwft en hoe je deze het beste kunt implementeren in jouw organisatie.

Permanente educatie

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en het RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur