• Home
 • Moderne Bedrijfsadministratie Flexibel Online

Moderne Bedrijfsadministratie Flexibel Online

Behaal je Moderne Bedrijfsadministratie-diploma op een flexibele manier en online
Vakopleiding Branche-erkend Associatie

Duur

12 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Oktober 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je behaalt met deze flexibele online opleiding het officiële diploma Moderne Bedrijfsadministratie van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Voor dit gewaardeerde diploma leidt Markus Verbeek Praehep al geruime tijd op met veel succes. Dit biedt je dan ook mooie carrièrekansen. Met dit concept van microlearning ga je zelfstandig aan de slag met de thema’s die je als financieel professional nodig hebt. Zo word je uitstekend voorbereid en is de kans zeer groot dat je het officiële diploma Moderne Bedrijfsadministratie behaalt. Het diploma kun je mogelijk als vrijstelling inbrengen in de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie of de HBO Bachelor Accountancy.

Vrijstelling

Deze flexibele online opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. Je kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse HBO Bacheloropleidingen, waar deze modules ook deel van uitmaken. Indien je wordt toegelaten, ontvang je mogelijk vrijstelling. Zie Toelichting HBO Bacheloropleidingen voor de voorwaarden.

Register Financieel Management (RFM)

Tijdens de opleiding word je kosteloos ingeschreven in het aspirant-register Financieel Management van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). De SRFA is een actief register van ruim 600 financieel professionals. Registratie bij de SRFA toont aan dat je een gedegen financiële opleiding hebt genoten én dat je jouw kennis en vaardigheden up-to-date houdt.

Voor wie?

Je wilt je vanuit je administratieve functie flexibel en online optimaal voorbereiden op de kernelementen van moderne bedrijfsadministratie. Ook wanneer je een financieel-administratieve functie hebt of ambieert, biedt deze online opleiding goede ontwikkelmogelijkheden. Het diploma wordt op de arbeidsmarkt bijzonder gewaardeerd.

Aanpak

Via het concept van microlearning kun je studeren waar en wanneer je maar wilt. De lesstof is opgebouwd in korte blokjes van ongeveer 5 tot 15 minuten en elk onderwerp wordt door een docent online met een downloadbare presentatie uitgelegd. Je kunt dus altijd nog even terug om te kijken hoe het ook al weer zat. Na elke clip volgen er een aantal vragen waarvan je online direct feedback krijgt en door middel van huiswerkopdrachten ben je goed voorbereid op de examens. En dat allemaal in het tempo dat je zelf kiest.

Vooropleiding

Voor de opleiding MBA is er geen sprake van verplichte vooropleidingseisen. Wel wordt uitgegaan van boekhoudkundige voorkennis. Beschik je nog niet over deze kennis, dan is het aan te raden om te starten met een boekhoudkundige inleiding.

Voorbereiding en studiebelasting

Deze flexibele online opleiding duurt gemiddeld 12 weken. Hiervan besteed je 10 weken aan de verschillende MBA-modules. Vervolgens kun je je in 2 weken tijd volledig voorbereiden op het MBA-examen.

Via het concept microlearning wordt elk onderwerp behandeld in een kort blokje van ongeveer 5 tot 15 minuten. Je kiest zelf waar en wanneer je de online opleiding doorloopt. Zo studeer je flexibel en efficiënt.

Online leeromgeving

De unieke online leeromgeving helpt je om snel, eenvoudig en efficiënt te studeren. De voordelen van deze omgeving:

 • Microlearning: studieblokjes van 5-15 minuten per onderwerp
 • Studeren waar en wanneer je maar wilt
 • Online presentaties inzien en downloaden
 • Oefenvragen met directe feedback

Vervolgopleidingen

 • HBO Associate degree Accountancy
 • HBO Associate degree Financieel Management
 • HBO Bachelor Accountancy
 • HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie algemeen, accountancy, business intelligence, controlling
 • Praktijkdiploma Assistent-Accountant
 • Praktijkdiploma Assistent-Controller

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur