• Home
  • MBO Personeelsadministratie

MBO Personeelsadministratie

Praktijkgericht en actueel programma voor de medewerker personeelsadministratie - 1 jaar
MBO-programma

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties besteden veel aandacht aan het gestructureerd organiseren van de personeelsadministratie. Dat vraagt om goede kennis en een professionele administratieve werkorganisatie. Wil je graag werkzaam zijn bij de personeels- en salarisadministratie? In het programma MBO Personeelsadministratie van onze businesspartner NCOI leer je alles over personeelsadministratie in organisaties. Je verdiept je in de gegevens van medewerkers die worden bijgehouden, zoals salarissen, verzuim en contracten en leert hoe je dit op de juiste manier doet. Zo word je opgeleid tot succesvol medewerker personeelsadministratie.

Voor wie?

Ben je medewerker personeelsadministratie of zou je dat willen worden en wil je je verder ontwikkelen? Dan is dit programma zeer geschikt voor jou.

Aanpak

In dit programma ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt als professioneel medewerker op het gebied van personeelsadministratie. Zo ga je onder andere aan de slag met administratieve systemen, het vastleggen en archiveren van informatie. Ook verdiep je je in arbeidsrecht en sociale zekerheid. De combinatie van bijeenkomsten en praktijkopdrachten maakt je meteen succesvol in je werk.

In dit programma wordt gebruikgemaakt van het meest actuele studiemateriaal, dat goed aansluit op de exameneisen. Daarnaast kun je gebruikmaken van een speciaal voor deze studie ingerichte online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met medestudenten en docenten.

Vooropleiding

Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haal je nog meer resultaat uit de bijeenkomsten.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Examens en diploma

Alle modules sluit je af met een praktijkgerichte opdracht. Bij een voldoende beoordeling van alle onderdelen ontvang je het instituutsdiploma 'MBO Personeelsadministratie’ van Markus Verbeek Praehep.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur