• Home
 • Mod. Bedr. Financiering Flexibel Online

Mod. Bedr. Financiering Flexibel Online

Studeer online in je eigen tempo voor je Moderne Bedrijfsadministratie-diploma - 3 maanden
Modules

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Oktober 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Studeer voor de module Moderne Bedrijfsadministratie Financiering waar en wanneer je wilt. Met flexibel online doorloop je de lesstof in korte blokjes van ongeveer 5-15 minuten. Elk onderwerp wordt toegelicht in korte kennisclips. Daarnaast word je op afstand begeleid door een ervaren docent. Zo kun je je optimaal voorbereiden op het examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. In deze module Mod. Bedr. Financiering Flexibel Online ga je aan de slag met de belangrijkste onderwerpen op het gebied van financiering, het bepalen van de vermogensbehoefte en het maken van een investeringsselectie. Met je inschrijving voor deze module neem je alleen dit onderdeel af. Online begeleiding door een docent is inbegrepen. Indien je belangstelling hebt om op modulaire wijze de HBO Bachelor Accountancy of de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie te volgen, doe je er verstandig aan om je ook in te schrijven voor het praktijkprogramma. Hierin wordt de kennis die je in de modules opdoet met elkaar verbonden en in de praktijk toegepast.

Vrijstelling

Deze flexibele online opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. Je kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse HBO Bacheloropleidingen, waar deze module deel van uitmaakt. Indien je wordt toegelaten, kun je de behaalde modules inbrengen. Zie Toelichting HBO Bacheloropleidingen voor de voorwaarden.

Voor wie?

Je wilt je voorbereiden op het examen MBA Financiering van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Verdiep je kennis op het gebied van investeringen en vermogensbehoefte van de onderneming of ga verder met de andere Moderne Bedrijfsadministratie-modules om het volledige diploma te behalen.

Aanpak

Via het concept van microlearning kun je studeren waar en wanneer je maar wilt. De lesstof is opgebouwd uit korte blokjes van ongeveer 5 tot 15 minuten en elk onderwerp wordt door een docent online in videoclips en met een downloadbare presentatie uitgelegd. Je kunt dus altijd nog even terug om te kijken hoe het ook al weer zat. Na elke clip volgen er een aantal vragen waarvan je online direct feedback krijgt en door middel van huiswerkopdrachten ben je goed voorbereid op het examen. Het studietempo bepaal je zelf.

Vooropleiding

Voor de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie en de module Financiering is er geen sprake van verplichte vooropleidingseisen. Wel wordt uitgegaan van boekhoudkundige voorkennis. Beschik je nog niet over deze kennis, dan is het aan te raden om te starten met onze boekhoudkundige inleiding.

Voorbereiding en studiebelasting

Doorgaans duurt deze flexibele online opleiding 12 weken. Hiervan besteed je 10

weken inhoudelijk aan de module. Vervolgens kun je je in 2 weken tijd volledig voorbereiden op het MBA-examen.

Online leeromgeving

De unieke online leeromgeving helpt je om snel, eenvoudig en efficiënt te studeren. De voordelen van deze omgeving:

 • Microlearning: studieblokjes met instructieclips van 5-15 minuten per onderwerp
 • Studeren waar en wanneer je maar wilt
 • Online presentaties inzien en downloaden
 • Oefenvragen met directe feedback

Vervolgopleidingen

 • HBO Associate degree Accountancy
 • HBO Associate degree Financieel Management
 • HBO Bachelor Accountancy
 • HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie, Accountancy, Business intelligence, Controlling
 • Moderne Bedrijfsadministratie
 • Praktijkdiploma Assistent-Accountant
 • Praktijkdiploma Assistent-Controller

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur