• Home
  • HBO Salarisadministratie

HBO Salarisadministratie

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 18 maanden
HBO Programma

Duur

15 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

13-12-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je bent goed met cijfers, accuraat en weet hoe je moet omgaan met vertrouwelijke informatie. Ontwikkel je met het programma HBO Salarisadministratie verder op het gebied van salarisadministratie. In HBO Salarisadministratie leer je een goede salarisadministratie opzetten met kennis en inzicht van actuele wet- en regelgeving. Je leert de regels rondom loonheffingen, arbeidsrechten en sociale zekerheid toepassen en kunt hierover adviseren. Daarnaast verdiep je je in de loonadministratie bij grensarbeid en pensioenen. Na afloop ben je een volwaardig gesprekspartner voor management en directie.

Voor wie?

Je bent werkzaam of ambieert een functie als salarisadministrateur en je wilt je verder ontwikkelen. Met dit programma til je je kennis naar HBO-niveau.

Aanpak

In dit praktijkgerichte HBO-programma til je je kennis naar een hoger niveau. Je gaat aan de slag met de verschillende aspecten van loonadministratie. Je vergroot je inzicht in loonheffingen, arbeidsrechten en arbeidsovereenkomsten en je verdiept je in het automatiseren van invoerwerkzaamheden. Daarnaast wordt er tijd besteed aan je communicatieve vaardigheden, want in je functie adviseer je het management en personeel. Aan de hand van praktijkopdrachten koppel je wat je leert direct aan je eigen werkzaamheden. Hierbij word je begeleid door een ervaren docent uit het werkveld.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur