• Home
  • Examentraining Overige Assuranceopdrachten

Examentraining Overige Assuranceopdrachten

De optimale voorbereiding op het officiële examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

04-12-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de Module Auditing in het MKB: Bijzondere Onderzoeken? En wil je je extra goed voorbereiden op het schriftelijke examen? Dan is deze examentraining perfect voor jou. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het examen, door onder andere opnieuw in te gaan op overnameonderzoeken en waardebepalingen. De training sluit volledig aan op de landelijk vastgestelde eindtermen.

Voor wie?

Je volgt de Module Auditing in het MKB: Bijzondere Onderzoeken en wilt je optimaal voorbereiden op het schriftelijk examen.

Aanpak

Na de Module Auditing in het MKB: Bijzondere Onderzoeken kun je deze digitale examentraining van 1 dagdeel volgen waarin je examenvragen oefent. Daarbij krijg je voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op jouw schriftelijke examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Overige Assurance-opdrachten via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur