• Home
  • Big Data Fundamentals PE

Big Data Fundamentals PE

Praktijkgerichte training met PE-punten - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

05-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt je externe klanten, je management of interne afdelingen zo goed mogelijk van dienst zijn met informatievoorziening en scherpe analyses. Dat kan, met behulp van big data. Met de juiste inzet en het gebruik van big data kun je klanten beter en proactiever adviseren. Dat maakt deze training Big Data Fundamentals PE geschikt voor jou. Je verdiept je in de kern van big data, leert hoe je ongestructureerde data segmenteert en doet vaardigheden op om big data te verwerken. Je leert wat de economische waarde is en welke gevolgen en risico's big data hebben. Kortom, je leert welke toegevoegde waarde big data voor jouw functie als accountant en voor je klanten kan hebben. Bovendien werk je met deze training aan je PE-verplichting.

Voor wie?

Je bent financieel professional en wilt meer leren over de mogelijkheden van big data. Met deze training draag je bij aan je permanente educatie, waarmee je je kennis binnen het vakgebied onderhoudt en verder ontwikkelt. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze praktische training leer je aan de hand van theorie en praktijk wat er met big data bedoeld wordt en welke waarde het voor je rol als accountant kan hebben. Je leert meer over de concepten, terminologie en toepasbaarheid van big data. Wat je leert, pas je met de praktische opdrachten direct toe binnen je werk. Zo merk je direct wat deze training je oplevert.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur