Bedankt voor je stem!

Je hebt gestemd op een van de kandidaten voor de finale van de verkiezing Financial van het jaar 2019. De 3 kandidaten met de meeste stemmen strijden op 24 mei om de hoofdprijs. Je ontvangt nog een bevestiging via de mail.

Wie wordt in 2020 de Financial van het Jaar?

Je zult het maar op je cv hebben staan: de titel Financial van het Jaar. Dave van Zanten (Quoratio) had de primeur. Hij won in 2018 deze felbegeerde titel. De verkiezing kreeg een vervolg in 2019 en nu zag Arjan den Besten (Florys) zijn presentatie beloond met de hoofdprijs. Hij was er dolblij mee. Logisch, want met deze titel maak je naam binnen de financiële wereld. Markus Verbeek Praehep organiseert de verkiezing elk jaar. In 2020 dus een nieuwe kans om een gewaardeerde collega voor te dragen. En de titel Financial van het Jaar in de wacht te slepen.

Hoe verloopt de verkiezing?
Financials dragen een collega voor die bijvoorbeeld een sleutelrol in het bedrijf speelt of voor een opmerkelijke prestatie heeft gezorgd. De kandidaten presenteren zich met een filmpje op onze site en kunnen stemmen verdienen. De 3 met de meeste stemmen gaan door naar de finale tijdens het Financials Dinner, dat jaarlijks in mei plaatsvindt. De 3 finalisten presenteren zich op het podium en ook nu bepalen stemmen wie de winnaar wordt.

Wat kun je winnen?
Alle 3 finalisten gaan met een prijs naar huis:

  • Hoofdprijs: een trofee, een studiereis naar het Financial District in Londen (2 nachten) én een studievoucher ter waarde van € 5.000,-
  • Tweede prijs: een studievoucher ter waarde van € 2.000,-
  • Derde prijs: een studievoucher ter waarde van € 1.000,-

Arjan den Besten wint de hoofdprijs
De winnaar van 2019 is Arjan den Besten, relatiebeheerder van Florys Financieel & Fiscaal in Hardinxveld-Giessendam. Zijn directeur, klanten en collega’s hebben hem genomineerd. Hij wordt gezien als een onmisbare pion in de ontwikkeling van Florys. Tijdens de stemming nam Arjan al snel de koppositie in. Die heeft hij niet meer afgestaan.  De hoofdprijs ontving Arjan uit handen van Dave van Zanten, de winnaar van 2018.

Caroline van Kester-Zwinkels werd tweede, Walter Loos derde
Arjan den Besten had geduchte concurrentie in de persoon van Caroline van Kester-Zwinkels (leidinggevend assistent-accountant HBK Belastingadviseurs & Accountants in Leiderdorp) en van Walter Loos (audit-manager bij Crowe Foederer in Eindhoven).  Zij werden tweede en derde.

Nomineren kan vanaf 1 december 2019
Ook in 2020 brandt de strijd om de titel Financial van het Jaar los. Collega voordragen? Denk er maar alvast over na. Nomineren is vanaf 1 december mogelijk.