Nomineer jouw kandidaat vóór 15 maart, de winnaar maken we bekend tijdens het Financials Dinner op 18 mei 

Ken jij iemand die het verdient om de eerste verkiezing Financieel Professional van het Jaar te winnen? Nomineer hem of haar dan voor deze titel.
Kies jouw financial en onderbouw in 5 à 10 regels waarom hij of zij de titel Financieel Professional van het Jaar 2018 moet winnen. Voeg een foto toe.

Wat valt er te winnen?

Eerste prijs: de titel Financieel Professional van het jaar 2018, een studiereis naar het Financial District in Londen (2 nachten) én een studievoucher ter waarde van € 5.000,-.
Tweede prijs: een studievoucher ter waarde van € 2.000,-.
Derde prijs: een studievoucher ter waarde van € 1.000,-

De selectiecriteria

Waar moeten de genomineerden aan voldoen?

In de periode van 1 januari 2017 en 1 januari 2018 is er een prestatie geleverd binnen het financiële domein dat een bewezen positieve impact had op de organisatie (bijvoorbeeld innovatie, initiatief, teamverbetering, verbetering processen, kostenbesparing, nieuwe inzichten).

Hoe verloopt de verkiezing?

Nomineren van een kandidaat is mogelijk tot 15 maart 2018.

1e selectie: 15 maart 2018
De vakjury beoordeelt de motivatie. Er worden kandidaten geselecteerd die doorgaan naar de volgende ronde. Voor de volgende ronde vragen wij een motivatievideo van ongeveer 5 minuten in te sturen. Dat mag de genomineerde zelf doen of de persoon die hem of haar heeft aangedragen. De genomineerde moet natuurlijk zelf wel in beeld verschijnen.

2e selectie: 27 maart 2018
De motivatie en de video’s plaatsen we op een speciale verkiezingspagina. Tot en met 4 mei kan iedereen stemmen op de persoon van zijn of haar voorkeur. De 3 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Zij mogen met 3 introducé(e)s gratis het Financials Dinner op 18 mei bijwonen. Daar maken we de winnaar bekend.

Bekendmaking van de winnaar: 18 mei 2018
De 3 kandidaten zijn aanwezig op het Financials Dinner. We stellen de kandidaten voor aan onze gasten en die kiezen de eerste winnaar met de titel Financieel Professional van het jaar.
 

Meld je aan

 

Hall of fame

Winnaar 2018: ken jij de eerste Financieel Professional van het Jaar?

Open Dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

LIEVER OP JE GEMAK NAAR ONS AANBOD KIJKEN?

De nieuwe studiegids voor financiele professionals met opleidingen op alle niveaus

studiegids aanvragen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.

Ma t/m do van 08.00 - 18.00 uur
Vr van 08.00 - 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.