Geannuleerd: Verkiezing Financial van het Jaar 2020

Het coronavirus heeft de komende tijd veel invloed op ons dagelijks leven. Tot onze teleurstelling, maar begrijpelijk, kan de verkiezing Financial van het Jaar 2020 vanwege de maatregelen dit jaar geen doorgang vinden. Volgend jaar bestaat Markus Verbeek Praehep 125 Jaar. Tijdens dit evenement organiseert Markus Verbeek Praehep de verkiezing Financial van het Jaar 2021.

Een titel om trots op te zijn

Je zult het maar op je cv hebben staan: de titel Financial van het Jaar. Dave van Zanten (Quoratio) had de primeur. Hij won in 2018 deze felbegeerde titel. De verkiezing kreeg een vervolg in 2019 en nu zag Arjan den Besten (Florys) zijn presentatie beloond met de hoofdprijs. Hij was er dolblij mee. Logisch, want met deze titel maak je naam binnen de financiële wereld. In 2021 vindt de volgende verkiezing plaats.
 

Hoe verloopt de verkiezing?

Financials dragen een collega voor die bijvoorbeeld een sleutelrol in het bedrijf speelt of voor een opmerkelijke prestatie heeft gezorgd. De kandidaten presenteren zich met een filmpje op onze site en kunnen stemmen verdienen. De 3 met de meeste stemmen gaan door naar de finale tijdens het Financials Dinner, dat jaarlijks in mei plaatsvindt. De 3 finalisten presenteren zich op het podium en ook nu bepalen stemmen wie de winnaar wordt.
 

Wat kun je winnen?

Alle 3 finalisten gaan met een prijs naar huis:

Hoofdprijs: een trofee, een studiereis naar het Financial District in Londen (2 nachten) én een studievoucher ter waarde van € 5.000,-
Tweede prijs: een studievoucher ter waarde van € 2.000,-
Derde prijs: een studievoucher ter waarde van € 1.000,-

Arjan den Besten wint de hoofdprijs

De winnaar van 2019 is Arjan den Besten, relatiebeheerder van Florys Financieel & Fiscaal in Hardinxveld-Giessendam. Zijn directeur, klanten en collega’s hebben hem genomineerd. Hij wordt gezien als een onmisbare pion in de ontwikkeling van Florys. Tijdens de stemming nam Arjan al snel de koppositie in. Die heeft hij niet meer afgestaan.  De hoofdprijs ontving Arjan uit handen van Dave van Zanten, de winnaar van 2018.

Caroline van Kester-Zwinkels werd tweede, Walter Loos derde

Arjan den Besten had geduchte concurrentie in de persoon van Caroline van Kester-Zwinkels (leidinggevend assistent-accountant HBK Belastingadviseurs & Accountants in Leiderdorp) en van Walter Loos (audit-manager bij Crowe Foederer in Eindhoven).  Zij werden tweede en derde.