Markus Verbeek Praehep Financial van het jaar 2018


Wie wordt de Financieel Professional van het Jaar 2018? Uit de voorgedragen financials heeft onze vakjury 5 kandidaten geselecteerd. Breng je stem uit, de 3 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finale op 18 mei.

Bekendmaking van de winnaar: 18 mei 2018
De 3 kandidaten zijn aanwezig op het Financials Dinner. We stellen de kandidaten voor aan onze gasten en die kiezen de eerste winnaar met de titel Financieel Professional van het jaar.
De winnaar wint het volgende
Eerste prijs: de titel Financieel Professional van het jaar 2018, een studiereis naar het Financial District in Londen (2 nachten voor 2 personen) én een studievoucher ter waarde van € 5.000,-
Tweede prijs: een studievoucher ter waarde van € 2.000,-
Derde prijs: een studievoucher ter waarde van € 1.000,-

Dit zijn de genomineerden:

Daniëlle van Houten

Werkgever: Gemeente Utrecht
Functie: Innovator / projectleider financien

Als innovator en projectleider financiën heeft Daniëlle diverse financiële projecten begeleid. Of het gaat om e-facturen, privacy AVG-aspecten of datamining, Daniëlle zorgt dat deze projecten geïmplementeerd worden als proces. Maar ook zorgt ze ervoor dat de teams aanhaken waarvoor deze projecten en innovaties worden uitgevoerd.

Dave van Zanten

Werkgever: Quoratio BV
Functie: Finance Manager

Dave is verantwoordelijk voor de gehele omvorming van rapporteren binnen onze organisatie. Waar we eerst achteraf resultaten zagen op top en bottom line, zijn we veranderd in een transparante organisatie met inzichten in kostprijs, marge en omzet per afdeling, accountmanager en kennisgebied. Dave heeft die rapportage zodanig gebouwd dat we de omzet kunnen voorspellen aan de hand van funnels en latest estimates. Met een rolling forecast als kers op de taart!

Martijn Visser

Werkgever: Tourism Group Holding
Functie: Group Controller

Ik nomineer Martijn omdat hij ons als oud-collega nog altijd op de achtergrond bijstaat bij financiele vraagstukken, feedback geeft en zijn kennis van het vastleggen van de jaarrekening deelt. Door zijn input kan ik onder andere de opleiding Belasting Consulent bij Markus Verbeek Praehep volgen. Kennis draagt bij in het verbeteren van mijn dagelijkse werkzaamheden. De studie geeft mij houvast bij de complexe fiscale vraagstukken binnen de verantwoordelijkheid van mijn functie.

Diederik Merkx

Werkgever: Delta Lloyd / Nationale Nederlanden
Functie: Manager Leven zakelijk

Diederik Merkx is een jong (31) financieel talent. Hij heeft tijdens een overname de start en kanteling naar een agile transformatie mogelijk gemaakt en zorgt ervoor dat wij ons blijven ontwikkelen en dat hetzelfde gebeurt met onze producten. Dankzij hem zijn we voor de zesde keer op rij tot beste pensioenverzekeraar gekozen. Intussen zijn MBA afgerond, stuurt een afdeling met 85 FTE aan en blijft inspireren. Naast alle resultaten en gerealiseerde doelen blijven wij en de klanten een absolute prio en dat is te meten. Hij zou voor alle jonge opkomende financieel talenten een inspiratiebron zijn om grote doelen na te jagen.

Jenou Prins

Werkgever: Felix Accountants & Belastingadviseurs
Functie: Assistent-Accountant

Jenou heeft zich ingezet voor de transitie naar een volledig geautomatiseerde en gerobotiseerde administratieverwerking. De salarisadministratie is gekoppeld aan de boekhouding zodat ljp's automatisch worden ingelezen en verwerkt. Klanten leveren hun facturen nu digitaal aan en zij heeft er ook voor gezorgd dat deze grotendeels automatisch worden herkend en verwerkt. Geduldig heeft ze haar klanten de nieuwe werkwijze uitgelegd en eigen gemaakt. Hierdoor hebben ondernemers realtime inzicht in hun financiële situatie.


 

Open dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.