Wie wordt Financieel talent van het Jaar 2022?

We hebben de eerste aanmeldingen al binnen! Verschillende organisaties hebben collega’s aangedragen als hét financieel talent van 2022. De prijsuitreiking vindt plaats op 19 mei tijdens het Financials Dinner.

Ken jij iemand die de titel Financieel talent van het Jaar verdient? Of misschien verdien je hem wel zelf! Meld jezelf, een collega of een samenwerkingspartner aan. Onderbouw in een aantal zinnen waarom hij of zij het Financieel talent van het jaar is. Je kunt iemand nomineren tot en met 14 februari.
 

Meer over de verkiezing

Een vakjury buigt zich over alle inzendingen. Criteria waar naar gekeken wordt zijn onder andere:

  • Hoe bijzonder en onderscheidend was de prestatie?
  • Wat is de behaalde impact voor de organisatie?
  • Wat is de relevantie voor het financiële vakgebied?

De Top 5 genomineerden worden op de hoogte gebracht van hun nominatie en ontvangen een aantal vrijkaarten voor het Financials Dinner. Vervolgens ontstaat er een Top 3 op basis van publieksstemmen. De Top 3 strijdt op 19 mei om de hoofdprijs en wint een opleidingscheque van Markus Verbeek Praehep.

Ik wil iemand nomineren
 

Waarom een Financieel talent van het Jaar verkiezing?

Wij hebben dit evenement in het leven geroepen omdat we het belangrijk vinden financieel professionals te stimuleren én te helpen om een leven lang te leren. Ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving volgen elkaar snel op. Daarom bieden wij graag de mogelijkheid om als financieel professionals met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren.
 

Handige links

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur