• Home
  • Module Jaarrekening en Consolidatie

Module Jaarrekening en Consolidatie

Onderdeel van HBO Bachelor Accountancy en HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - 4 maanden
Modules

Duur

4 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

September 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het voeren van een goede, nauwkeurige en juiste financiële administratie is voor elke organisatie van levensbelang. Met deze administratie wordt het management van gewenste bedrijfsinformatie voorzien. Het vastleggen van financiële mutaties wordt steeds verder geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Hierbij blijft kennis van de werking van die administratie onmisbaar. Jij bent straks het financiële geweten in de organisatie op dit gebied. Met deze Module Jaarrekening en Consolidatie word je hierop voorbereid. Met je inschrijving voor deze module neem je alleen dit onderdeel af. Indien je belangstelling hebt om op modulaire wijze de HBO Bachelor Accountancy of de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie te volgen, doe je er verstandig aan om je ook in te schrijven voor het praktijkprogramma. Hierin wordt de kennis die je in de modules opdoet met elkaar verbonden en in de praktijk toegepast.

Vervolgopleidingen

  • HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie
  • HBO Associate degree Financieel Management
  • Post Bachelor General Ledger Accountant

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur