Alle webinars

Webinars voor financieel professionals

Webinars voor financieel professionals

In het veranderende financiële vakgebied is het belangrijker dan ooit om je vakkennis bij te houden. Daar helpen we je graag bij. Dit doen we niet alleen met onze opleidingen, maar ook met onze webinars. Hierin gaan we in op recente ontwikkelingen in het financiële vakgebied en hoe jij hier als financial van nu op kunt inspelen. Je kunt de webinars kosteloos bekijken – ook wanneer je geen opleiding bij ons volgt.
 

Interactieve webinars voor financieel professionals

Tijdens de webinars spreekt onze host Belinda Kerkhove met diverse gasten over actuele ontwikkelingen in het financiële vakgebied. De webinars zijn interactief en je kunt ze op elk device bekijken. Bekijk je het webinar live? Dan kun je direct tijdens de uitzending vragen stellen via de chat. Wordt je vraag niet tijdens het webinar beantwoord? Dan krijg je later alsnog antwoord.
 

Kijk onze webinars voor financieel professionals on demand terug

Komt de datum van het webinar niet uit? Dan kun je het op een later moment on demand terugkijken. Mocht je even weg moeten van je scherm, dan kun je het webinar eenvoudig pauzeren.
 

Mis nooit meer een webinar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je dat we je op de hoogte houden over onze toekomstige webinars? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Dan laten wij het je weten als er een nieuw webinar gepland staat.

Aanmelden