Webinar: Belangrijke wijzigingen binnen de opleidingslijnen Accountancy en SPD 2020

Belangrijk bericht

Vanwege aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus kan het Webinar “Belangrijke wijzigingen binnen de opleidingslijnen Accountancy en SPD 2020” op maandag 30 maart a.s. om 20.30 uur niet live worden opgenomen en uitgezonden vanuit onze studio. Om de veiligheid en gezondheid van alle belanghebbenden te kunnen garanderen, neemt onze host Belinda Kerkhove het interview binnenkort op afstand af. Zodra de opname heeft plaatsgevonden kun je deze terugkijken op deze pagina.
 

Gastsprekers

Arjen Bonestroo, Programmamanager van Markus Verbeek Praehep
Frank Bakker, Directeur Markus Verbeek Praehep
 
Een leven lang leren, dat vraagt nogal wat van mensen. En de maatschappelijke veranderingen gaan sneller dan ooit. Het is dan ook van belang om het onderwijs flexibel en studeerbaar te houden, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Markus Verbeek Praehep voert om die reden vanaf studiejaar 2020-2021 een aantal verbeteringen door in de opleidingen van de Accountancy- en SPD-leerlijnen. Wat houden de wijzigingen in en welke impact hebben zij op onze huidige en aspirant-studenten? Tijdens ons webinar op 30 maart 2020 krijg je antwoord op deze en andere vragen.

Programma

Tijdens het webinar bespreken onze directeur Frank Bakker en programmamanager Arjen Bonestroo de belangrijkste wijzigingen binnen de opleidingslijnen Accountancy en SPD. Zij gaan onder andere in op de volgende onderwerpen:
  • Betere aansluiting op de praktijk en technologische ontwikkelingen
  • Beter studeerbare opleidingen, wat houdt dat in?
  • Verwijdering van onnodige dubbelingen uit de lesstof
  • Mogelijkheden om nog flexibeler te studeren.

We praten je uitgebreid bij over deze wijzigingen en wat deze voor jou betekenen. Zo kun je straks goed voorbereid verder met je studie of, wanneer je nog niet bent gestart, volledig geïnformeerd beginnen aan je opleiding.

Voor wie?

Dit webinar is vooral interessant voor studenten binnen onze opleidingslijnen Accountancy en SPD, of voor wie overweegt een opleiding te volgen in een van deze lijnen.