Vanwege aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus is dit webinar op 30 maart jl. niet live uitgezonden. Om de veiligheid en gezondheid van alle belanghebbenden te kunnen garanderen, heeft onze host Belinda Kerkhove het interview met Frank Bakker en Arjen Bonestroo op afstand afgenomen.

Webinar: Belangrijke wijzigingen binnen de opleidingslijnen Accountancy en SPD 2020

Een leven lang leren, dat vraagt nogal wat van mensen. En de maatschappelijke veranderingen gaan sneller dan ooit. Het is dan ook van belang om het onderwijs flexibel en studeerbaar te houden, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Markus Verbeek Praehep voert om die reden vanaf studiejaar 2020-2021 een aantal verbeteringen door in de opleidingen van de Accountancy- en SPD-leerlijnen. Wat houden de wijzigingen in en welke impact hebben zij op onze huidige en aspirant-studenten? Bekijk het webinar “Belangrijke wijzigingen binnen de opleidingslijnen Accountancy en SPD 2020” en krijg antwoord op deze en andere vragen.

Webinar deel 1 - Wijzigingen leerlijnen Accountancy en SPD - Bachelor en Associate degree

Webinar deel 2 - Wijzigingen leerlijn Accountancy - Post HBO en Praktijkopleiding AA MKB

Vragen over het webinar?

Heb je vragen over de zaken die in het webinar zijn besproken? Of wil je weten hoe jij jezelf optimaal kunt voorbereiden op alle ontwikkelingen? Onze adviseurs zitten voor je klaar en gaan graag met je in gesprek.

Ik heb een vraag

Over het webinar

Tijdens het webinar bespreken onze directeur Frank Bakker en programmamanager Arjen Bonestroo de belangrijkste wijzigingen binnen de opleidingslijnen Accountancy en SPD. Zij gaan onder andere in op de volgende onderwerpen:

  • Betere aansluiting op de praktijk en technologische ontwikkelingen
  • Beter studeerbare opleidingen, wat houdt dat in?
  • Verwijdering van onnodige dubbelingen uit de lesstof
  • Mogelijkheden om nog flexibeler te studeren.

Belinda Kerkhove, Frank Bakker en Arjen Bonestroo praten je bij over de wijzigingen en wat deze voor jou betekenen. Zo kun je straks goed voorbereid verder met je studie of, wanneer je nog niet bent gestart, volledig geïnformeerd beginnen aan je opleiding.

Voor wie?

Dit webinar is vooral interessant voor studenten binnen onze opleidingslijnen Accountancy en SPD, of voor wie overweegt een opleiding te volgen in een van deze lijnen.

Gerelateerde opleidingen

Accountancy

SPD Bedrijfsadministratie