Alle webinars

Webinars voor financieel professionals

Webinar: De (on)zin van digitale transformatie voor financieel professionals

Bestaat jouw baan straks nog? De rol van de financieel professional is in ontwikkeling. De vraag naar financieel professionals is de afgelopen jaren toegenomen, maar er verdwijnen in de sector ook banen als gevolg van automatisering en robotisering. Wat betekent deze digitale transformatie voor financieel professionals en hun carrière? En hoe zorg je ervoor dat je optimaal bent voorbereid op technologische ontwikkelingen, nu én in de toekomst? Bekijk het webinar ‘De (on)zin van digitale transformatie voor financieel professionals’ en krijg antwoord op deze en andere vragen.
Webinar terugkijken

Programma

Te gast zijn Sjon Post, Programmamanager van IT-opleider Computrain en Frank Bakker, Directeur van Markus Verbeek Praehep. Tijdens het webinar legt onze host Belinda Kerkhove onze gasten onder andere de volgende vragen voor:
  • Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Welke daarvan raken de financieel professional?
  • Hoe relevant zijn de ontwikkelingen voor verschillende branches?
  • Moeten financials zich per se verdiepen in IT en Data Science?
  • Waar ligt de grens tot waar je je moet ontwikkelen?
  • Dreigt het vak van accountant of financieel professional op te houden met bestaan als gevolg van digitalisering?
  • Welke functies zijn er daadwerkelijk verdwenen de laatste jaren?
  • Hoe ziet de ideale financieel professional eruit?
Belinda Kerkhove, Frank Bakker en Sjon Post maken je in 45 minuten wegwijs in het web van termen met betrekking tot digitale transformatie en geven we je handvatten om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door opleidingen te volgen op het gebied van Data Science, maar ook Soft Skills ten behoeve van jouw rol als (strategisch) adviseur. We geven een compleet beeld van de ontwikkelingen, zowel op korte als lange termijn. Kijk het webinar nu terug.
Webinar terugkijken

Relevante opleidingen

Het vakgebied is constant in verandering. Het uitbreiden van je kennis is cruciaal. Daarom werkt Markus Verbeek Praehep intensief samen met businesspartners als Computrain om je een compleet en actueel aanbod aan vakopleidingen en trainingen te kunnen bieden op het gebied van Data Science, Business Intelligence en AI, toegespitst op ons vak. Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende opleidingen: