Voordelig studeren? Schrijf je dan snel in

Schrijf je uiterlijk 31 juli 2020 in en profiteer van 10% vroegboekkorting op je cursusgeld

Na de zomer aan een financiële opleiding of training beginnen? Profiteer van onze aantrekkelijke actie: schrijf je uiterlijk 31 juli 2020 in en ontvang 10% vroegboekkorting op je cursus- of trainingsgeld.

Kies je opleiding of training

Deze actie geldt voor een groot aantal opleidingen en trainingen, zowel klassikaal als in onze Virtual Classroom (met switchgarantie). Maak je keuze uit de onderstaande segmenten en schrijf je snel in met actiecode vroegboekkorting2020.
 

SPD bedrijfsadministratie incl. MBA

Accountancy

Fiscaal en SRFA

Salarisadministratie, Payroll en HR

Bedrijfsadministratie en Financial control

Financieel management en Business control

Zorgadministratie

Certified Management Accountant (CMA)

 

ZEKER van een plek

Met een vroege inschrijving doe je jezelf een plezier. Vanwege de korting, maar dat niet alleen. Met vroegtijdige inschrijvingen krijgen wij eerder zicht op de groepsgrootte. Wij kunnen je dan eerder bevestigen dat jouw groep definitief van start gaat op de locatie van jouw keuze of in de Virtual Classroom. Des te meer reden dus om je snel aan te melden.
 

Vragen? Behoefte aan opleidingsadvies?

Heb je nog vragen of behoefte aan een opleidingsadvies? Tijdens onze online voorlichtingsbijeenkomsten op 30 juni en 2 juli a.s. vertellen directeur Frank Bakker en een ervaren kerndocent je alles over studeren bij Markus Verbeek Praehep. Je kunt ook direct contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs via 035 - 528 08 11, info@mvp.nl of via ons contactformulier.
 

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig op inschrijvingen van 18 juni tot en met 31 juli 2020.
  • De actie is niet te combineren met andere kortingsafspraken.
  • De korting is niet geldig op reeds afgenomen producten en inschrijvingen vóór 18 juni 2020.
  • De korting geldt niet voor opleidingen die door een van de businesspartners van Markus Verbeek Praehep worden uitgevoerd.
  • De vroegboekkorting wordt verrekend als 10% korting op het cursusgeld.
  • Alleen inschrijvingen met de kortingscode vroegboekkorting2020 komen in aanmerking voor de vroegboekkorting.

Digitale voorlichtingsbijeenkomst

Wil je weten welke opleiding het best past bij je leerwensen? Tijdens onze digitale voorlichtingsbijeenkomst op 30 juni en 2 juli kom je alles te weten over studeren bij Markus Verbeek Praehep. Directeur Frank Bakker neemt je mee in ons uitgebreide opleidingsportfolio, er is een kerndocent aanwezig met ruime praktijkervaring en je krijgt volop gelegenheid om vragen te stellen.

Direct aanmelden