• Home
  • Training Financieel Management voor IT

Training Financieel Management voor IT

Vergroot je inzicht in financiële processen en begrippen - 4 dagen
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

4 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

19-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als IT'er kom je dagelijks in contact met de afdelingen binnen je organisatie. Zo ook de afdeling finance. Data hebben al snel een financieel karakter en dat vraagt jou als IT'er om inzicht in datgene wat voor financials van belang is. In deze training vergroot je je inzicht in de werkzaamheden van financials. Ook maak je je de belangrijkste financiële begrippen eigen. Deze training helpt je bij het begrijpen en spreken van de financiële taal, zodat je je makkelijker beweegt binnen je organisatie.

Voor wie?

Deze training is speciaal bedoeld voor IT’ers die meer inzicht willen krijgen in financiële processen en financiële stuurvariabelen.

Aanpak

Met deze training vergroot je je inzicht in financiële processen. Je verdiept je in financieel-economische basisbegrippen en leert meer over cashflows, kostencalculaties, boekhoudprocessen en de balans en winst-en-verliesrekening. Daarbij leer je meer over de belangrijkste indicatoren inzake solvabiliteit, liquiditeit, winstgevendheid en rentabiliteit. Met de kennis en vaardigheden die je hierbij opdoet, zul je effectievere gesprekken voeren met de financials binnen je organisatie. Je zult hun werkzaamheden beter kunnen interpreteren en rapporteren, wat leidt tot een fijnere samenwerking, meer begrip en een efficiëntere werkwijze.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur