Fiscaal Procederen PE

Kort en praktijkgericht programma met PE-punten - 3 maanden
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Maart 2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional heb je voortdurend te maken met belastingwetgeving en de interpretatie daarvan. Het kan voorkomen dat jouw benadering afwijkt van die van de fiscus. In dat geval is het belangrijk dat je weet welke mogelijkheden er zijn om jouw visie alsnog te volgen. Ook is het van belang dat je weet hoe je dit moet doen, zodat je alsnog je gelijk kunt behalen bij de fiscus. Dat maakt deze training zo waardevol voor jou als financieel professional. Tijdens de training verdiep je je in verschillende soorten bewijslast en de beroepsfases. Ook ga je aan de slag met het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures. Uiteraard word je tijdens de training ondersteund door een ervaren trainer.

Voor wie?

Je bent financieel professional en wilt in korte tijd meer leren over procederen tegen de fiscus. Met deze training zet je stappen in je permanente educatie en behaal je PE-punten van de NBA.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training leer je meer over het ontstaan van een conflict met de fiscus. Je verdiept je in vormen van bewijslast en vergroot je inzicht in het belang van een bewaarfase. Aan de hand van praktische opdrachten breng je de beroepsfase in kaart en leer je meer over de formeel rechtelijke aspecten die hierbij komen kijken. Ook de mogelijke valkuilen bij het instellen van beroep komen aan bod. Na afloop van deze training weet je hoe een bezwaar- en beroepsprocedure verloopt.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 18 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur