• Home
  • Examentraining Module Jaarrekening en Consolidatie

Examentraining Module Jaarrekening en Consolidatie

Optimale voorbereiding op je examen Jaarrekening en Consolidatie
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

27-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Jaarrekening en Consolidatie en wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op het examen? Kies dan voor deze examentraining in de virtual classroom. Tijdens deze training komen in 1 dagdeel de lastigste onderwerpen van het examen aan bod. Ook oefen je met veelgevraagde onderwerpen van het examen. Zo bereid je je optimaal voor en vergroot je je kans op slagen.

Voor wie?

Je volgt de module Jaarrekening en Consolidatie en je wilt je optimaal voorbereiden op het examen zodat je je slagingskans vergroot.

Aanpak

Na de laatste bijeenkomst van de module Jaarrekening en Consolidatie kun je deze digitale examentraining volgen waarin je examenvragen oefent. Hierbij wordt aandacht besteed aan lastige onderwerpen, mogelijke valkuilen en veelgevraagde onderwerpen van het examen. Ook krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op je examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Module Jaarrekening en Consolidatie via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur