• Home
  • Examentraining Module Financial Accounting 1

Examentraining Module Financial Accounting 1

Optimale voorbereiding op je examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

20-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Financial Accounting 1 en wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op het examen? Kies dan voor deze examentraining in de virtual classroom. Je gaat aan de slag met oefenvragen en leert hoe je je antwoorden zo goed mogelijk laat aansluiten bij de verwachtingen van de examinatoren. Je oefent 1 dagdeel nogmaals met de meest lastige onderwerpen. Zo bereid je je optimaal voor op het examen en vergroot je je slagingskans.

Voor wie?

Je volgt de module Financial Accounting 1 en wilt je optimaal voorbereiden op het examen om zo je slagingskans te vergroten.

Aanpak

Na de laatste bijeenkomst van de module Financial Accounting 1 kun je deze digitale examentraining volgen waarin je examenvragen oefent. Hierbij wordt aandacht besteed aan lastige onderwerpen, mogelijke valkuilen en veelgevraagde onderwerpen van het examen. Ook krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op je examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Module Financial Accounting 1 via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur