• Home
  • Examentraining Mod. Bedr. Kostencalculatie

Examentraining Mod. Bedr. Kostencalculatie

De optimale voorbereiding op het officiële Moderne Bedrijfsadministratie-examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

02-02-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Moderne Bedrijfsadministratie Kostencalculatie? En wil je je extra goed voorbereiden op het externe digitale examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering? Dan is deze examentraining in de virtual classroom perfect voor jou. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het examen over onder andere kostensoorten, budgettering, masterbudgetten en kostenverbijzonderingsmethoden. De training sluit volledig aan op de landelijk vastgestelde eindtermen.

Voor wie?

Je wilt extra examentraining volgen in het kader van de module Moderne Bedrijfsadministratie Kostencalculatie om zo je slagingskansen verder te vergroten.

Aanpak

Na de laatste bijeenkomst van de module Moderne Bedrijfsadministratie Kostencalculatie kun je deze digitale examentraining volgen waarin je examenvragen oefent. Je krijgt ook de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op het externe examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Mod. Bedr. Kostencalculatie via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur