• Home
  • Examentraining Mod. Bedr. Belastingwetgeving

Examentraining Mod. Bedr. Belastingwetgeving

De optimale voorbereiding op het officiële Moderne Bedrijfsadministratie-examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

09-02-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Moderne Bedrijfsadministratie Belastingwetgeving en wil je je extra goed voorbereiden op het examen? Kies dan voor deze digitale examentraining van 1 dagdeel. Dan ben je optimaal voorbereid. Je gaat aan de slag met oefenvragen en oefent voor het digitale examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Belangrijke onderwerpen die veelvuldig terugkomen op het examen komen aan bod. Zo ook inkomsten-, loon- en omzetbelasting.

Voor wie?

Je wilt na de module Moderne Bedrijfsadministratie Belastingwetgeving examentraining volgen om je optimaal voor te bereiden op het examen. Zo kun je je slagingskansen verder vergroten.

Aanpak

Als je de module Moderne Bedrijfsadministratie Belastingwetgeving hebt gevolgd, kun je voor deze digitale examentraining kiezen. Tijdens de examentraining maak je oefenvragen en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op het externe examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Mod. Bedr. Belastingwetgeving via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur