Professioneel Adviseren (Praktijkopleiding AA MKB)

Verbeter als accountant je adviesvaardigheden - 3 dagen
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

3 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

05-11-2021

Meer weten over de AA-opleiding?

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten over de route naar je AA-titel en de opleidingen die wij hiervoor aanbieden. Bekijk snel wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt en meld je aan.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als accountant ben je bij uitstek geschikt om een adviserende rol te vervullen. Je helpt klanten om meer inzicht te krijgen in hun eigen onderneming. In deze training werk je daarom aan adviesvaardigheden. Je krijgt inzicht over je eigen adviesstijl en je weet hoe je kunt omgaan met lastige vragen en situaties. Als adviseur binnen de accountancy ben je van onschatbare waarde.

Voor wie?

Je volgt de Praktijkopleiding AA MKB of Praktijkopleiding RA en moet voldoen aan de door NBA/RPO gestelde eisen van het verplichte trainingsprogramma. Dat betekent dat je tijdens de 3 jaar durende praktijkopleiding jaarlijks minimaal 3 trainingsdagen moet bijwonen.

Deze training is uitsluitend bedoeld voor trainees die de praktijkopleiding volgen. Met de 3-daagse training Professioneel Adviseren ontwikkel je bovendien een aantal belangrijke competenties die elke beroepsbeoefenaar zich eigen zou moeten maken.

Aanpak

Na afronding van deze training beschik je over de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van advisering binnen de accountancy. Je leert onder andere over het adviesproces, welke verschillende fases er zijn binnen dit adviesproces en hoe je het beste je adviezen kunt communiceren. Ook leer je hoe je kunt omgaan met belangentegenstellingen en lastige situaties. Na afronding van de training kun je constructieve en adviserende gesprekken voeren, je weet draagvlak te creëren, belangen te waarborgen en conflicten te hanteren. Omdat deze training praktijkgericht is, kun je de opgedane kennis meteen toepassen in je eigen situatie.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur