• Home
  • Professioneel Adviseren PE

Professioneel Adviseren PE

Praktijkgerichte (PE) training - 3 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

3 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

03-02-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Dankzij digitalisering heeft het topmanagement meer behoefte aan professionals die complexe financiële analyses en rapportages kunnen vertalen naar een sterk onderbouwd advies. Met deze training beantwoord jij deze behoefte en draag jij bij aan belangrijke besluitvorming binnen je organisatie. Je ontwikkelt adviescompetenties, zodat jij meer invloed kunt uitoefenen tijdens gesprekken. Hiervoor verdiep je je in uiteenlopende fases van een adviesgesprek en leer je om assertief op te treden bij belangentegenstellingen. Zo leer jij verschillende gespreksmethodieken aan om draagvlak te creëren en zorg jij ervoor dat jij meer kracht achter je advies zet. Na afloop van deze training beschik jij over de kwaliteiten om je standpunt overtuigender te brengen en je invloed op gesprekspartners te vergroten.

Voor wie?

De vraag naar financieel professionals met overtuigende adviesvaardigheden neemt toe. Deze training biedt je de kans om je adviescompetenties verder te ontwikkelen en daarmee je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Je start deze training met een persoonlijke intake. Hierbij draag je je persoonlijke ontwikkelvraag aan. De trainer neemt deze mee in het programma van de training, zodat jij je persoonlijke vaardigheden efficiënt ontwikkelt. Je gaat aan de slag met flexibiliteit tijdens gesprekken en leert op welke wijze je actiever kunt inspelen op weerstand en lastige gesprekssituaties. Met deze training ontwikkel je competenties, zodat jij meer inspraak kunt hebben bij belangrijke organisatorische beslissingen als bijvoorbeeld fusies, overnamen en bezuinigingen. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin, specialist op het gebied van interpersoonlijke trainingen.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur