Persoonlijke Effectiviteit PE

Meer realiseren in minder tijd - 4 dagen
Permanente Educatie trainingen

Duur

4 dagen

Eerstvolgende startmoment

06-09-2019

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 528 0811
06 - 82346819

Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur / Vr: 08.00 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional merk je dat de druk binnen de financiële sector verder toeneemt. De digitalisering zorgt voor een roulering in taken en daarbij berust er een verplichting op Permanente Educatie. Daarom is het essentieel dat jij jouw kwaliteiten en beschikbare tijd optimaal benut. Met deze training leer je op welke wijze je meer uit jezelf kunt halen en jouw kwaliteiten doelgerichter inzet. Ook ga je aan de slag met jouw persoonlijke koers. Waar wil je de komende jaren naartoe werken? En hoe speel je in op de turbulente werkomgeving? Aan de hand van zelfanalyses ontwikkel je vaardigheden om concrete acties te formuleren en daarmee nog effectiever aan jouw persoonlijke doelen te werken. Daarbij werk je met deze training aan jouw PE-verplichting.

Voor wie?

Je ervaart de druk binnen de financiële sector en wilt je optimaal voorbereiden op toekomstige ontwikkelingen. Daarvoor wil je jouw persoonlijke effectiviteit versterken. Bovendien ontvang jij met dit programma PE-punten.

Aanpak

Tijdens deze training ga jij aan de slag met je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Je verkrijgt meer inzicht in jouw kernkwaliteiten en overtuigingen en leert om toekomstige doelen hier volledig op af te stemmen. Daarbij ontwikkel je uiteenlopende competenties, waaronder communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden. Deze training biedt jou de kans om nog meer uit jezelf te halen en een positief effect op anderen uit te oefenen. In de training wordt gebruikgemaakt van verrassende werkvormen die het effect van de training vergroten. Dit zorgt altijd voor een effectieve training met gegarandeerd een zichtbaar en blijvend resultaat.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 20 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Jouw kwaliteiten en capaciteiten
 • Zelfanalyse
 • Jouw waarden en overtuigingen
 • Kernkwaliteiten
 • Inzetten van jouw kwaliteiten
 • Doelgericht en bewust werken
 • Het formuleren van een eigen visie en ­doelstellingen
 • Bepalen van jouw eigen koers
 • Concrete acties formuleren en uitvoeren
 • Jouw effectiviteit vergroten
 • Het effect van jouw communicatie
 • Samenwerken: geven en nemen
 • Doelen bereiken door positief beïnvloeden
 • Omgaan met weerstanden
 • Persoonlijk ontwikkelplan
 • Persoonlijke ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Persoonlijke Effectiviteit PE' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 4 dagen.

Data en plaatsen

 • 6, 20 september, 4 en 18 oktober 2019
 • 16, 30 januari, 13 en 27 februari 2020
 • 2, 16, 30 maart en 20 april 2020
 • 19 mei, 2, 16 en 30 juni 2020
 • 17, 31 juli, 14 en 28 augustus 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 2.090,-
Trainingsmateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 100,-
Locatiekosten
€ 118,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 2.338,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 528 0811
06 - 82346819

Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur / Vr: 08.00 - 17.00 uur