• Home
  • Persoonlijke Effectiviteit PE

Persoonlijke Effectiviteit PE

Meer realiseren in minder tijd - 4 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

4 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional merk je dat de druk binnen de financiële sector verder toeneemt. De digitalisering zorgt voor een roulering in taken en daarbij berust er een verplichting op Permanente Educatie. Daarom is het essentieel dat jij je kwaliteiten en beschikbare tijd optimaal benut. Met deze training leer je op welke wijze je meer uit jezelf kunt halen en je kwaliteiten doelgerichter inzet. Ook ga je aan de slag met je persoonlijke koers. Waar wil je de komende jaren naartoe werken? En hoe speel je in op de turbulente werkomgeving? Aan de hand van zelfanalyses ontwikkel je vaardigheden om concrete acties te formuleren en daarmee nog effectiever aan je persoonlijke doelen te werken. Daarbij werk je met deze training aan je PE-verplichting.

Voor wie?

Je ervaart de druk binnen de financiële sector en wilt je optimaal voorbereiden op toekomstige ontwikkelingen. Daarvoor wil je je persoonlijke effectiviteit versterken. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ga jij aan de slag met je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Je verkrijgt meer inzicht in je kernkwaliteiten en overtuigingen en leert om toekomstige doelen hier volledig op af te stemmen. Daarbij ontwikkel je uiteenlopende competenties, waaronder communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden. Deze training biedt jou de kans om nog meer uit jezelf te halen en een positief effect op anderen uit te oefenen. In de training wordt gebruikgemaakt van verrassende werkvormen die het effect van de training vergroten. Dit zorgt altijd voor een effectieve training met gegarandeerd een zichtbaar en blijvend resultaat.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur