• Home
 • Persoonlijke Effectiviteit - Kort en intensief PE

Persoonlijke Effectiviteit - Kort en intensief PE

Meer realiseren in minder tijd - 2 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional merk je dat de druk binnen de financiële sector verder toeneemt. De digitalisering zorgt voor een roulering in taken en er berust een verplichting op Permanente Educatie. Daarom is het belangrijk dat jij je tijd optimaal benut. Deze korte en intensieve training biedt jou de kans om je persoonlijke effectiviteit verder te ontwikkelen. Je leert op welke wijze je meer uit jezelf kunt halen en je kwaliteiten doelgerichter inzet. Ook ga je aan de slag met je persoonlijke koers. Waar wil je de komende jaren naartoe werken? En hoe speel jij verder in op de turbulente werkomgeving? Aan de hand van zelfanalyses ontwikkel je vaardigheden om concrete acties te formuleren en daarmee nog effectiever aan je persoonlijke doelen te werken. Daarbij werk je met deze training aan je PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze korte en intensieve training ga je direct aan de slag met je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Je verkrijgt meer inzicht in je kernkwaliteiten en overtuigingen en leert om toekomstige doelen hier volledig op af te stemmen. Daarbij ontwikkel je uiteenlopende competenties, waaronder effectieve communicatievaardigheden. Als financieel professional heb je immers veel contacten met andere afdelingen binnen je organisatie. Hoe kom je over als je communiceert? En werkt communicatie altijd hetzelfde, onafhankelijk van je gesprekspartner? Met deze en vele andere vragen ga je aan de slag. Je ontwikkelt vaardigheden om verschillende persoonlijkheden te herkennen en je stemgebruik en houding op je gesprekspartners af te stemmen. Zo kun je je sterke punten optimaal inzetten tijdens een gesprek. In de training wordt gebruikgemaakt van verrassende werkvormen die het effect van de training vergroten. Dit zorgt altijd voor een effectieve training met gegarandeerd een zichtbaar en blijvend resultaat.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 10 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Voor wie?

Je ervaart de druk binnen de financiële sector en wilt je kort en krachtig voorbereiden op toekomstige ontwikkelingen. Daarvoor wil je je persoonlijke effectiviteit versterken. Bovendien ontvang jij met dit programma PE-punten.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Jouw kwaliteiten en capaciteiten
 • Persoonlijk inzicht
 • Kernkwaliteiten
 • Inzetten van jouw kwaliteiten
 • Persoonlijke overtuigingen (aanpassen)
 • Doelgericht en bewust werken
 • Het formuleren van een eigen visie en ­doelstellingen
 • Bepalen van jouw eigen koers
 • Concrete acties formuleren en uitvoeren
 • Je effectiviteit vergroten
 • Het effect van jouw communicatie
 • Doelen bereiken door positief beïnvloeden
 • Omgaan met weerstand en conflicten
 • Assertief communiceren

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Persoonlijke Effectiviteit' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 2 dagen of 4 avonden.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur