STAP-budget financiële trainingen en opleidingen

Vanaf 1 maart 2022 geldt een nieuwe regeling voor een algemeen leer- en ontwikkelbudget: het STAP-budget. STAP staat voor ‘STimulering Arbeidsmarkt Positie’ en is bedoeld om mensen te stimuleren cursussen en opleidingen te volgen om duurzaam inzetbaar te blijven. Het STAP-budget is maximaal € 1.000,- (incl. btw). Heb je al een opleiding gedaan maar wil jij je verder ontwikkelen of je kennis opfrissen? Dan is dit je kans!
 

STAP-budget aanbod financiële trainingen en opleidingen

Uit het assortiment van ruim 400 opleidingen en trainingen vind je hieronder de 15 populairste opleidingen en trainingen te combineren met het STAP-budget. 
 

Een opleiding of training geheel kosteloos volgen? Kies dan één van onze STAP-opleidingen onder de € 1.000,-: 

Bekijk ons gehele assortiment opleidingen en trainingen.
 

Waarom STAP-budget?

Het STAP-budget biedt jou en je werkgever de mogelijkheid om met € 1.000,- subsidie de opleiding of training te starten. De overheid wil dat je als werkende of werkzoekende kunt beslissen over je eigen ontwikkeling tijdens je loopbaan. Zo heb je meer kansen om je baan te houden of om een nieuwe baan te vinden. Werk verandert namelijk snel. Steeds meer werk is digitaal. Hierdoor komen er nieuwe banen bij, terwijl andere banen verdwijnen. Ook door de coronacrisis verdwijnen er banen. Terwijl er in het financiële vakgebied juist banen bijkomen, denk maar eens aan het salarisvak. Daar kunnen we mensen goed gebruiken!

Een volledig overzicht van onze opleidingen en trainingen.
 

Veelgestelde vragen over het STAP-budget

Hoeveel opleidingen kan ik volgen met het STAP-budget?
Hoe vaak kan ik een opleiding volgen met het STAP-budget?
Binnen welk tijdsbestek moet de opleiding starten na goedkeuring bij UWV?
Moet de opleiding binnen een bepaald tijdsbestek zijn afgerond?

Waarom kiezen voor een opleiding of training van Markus Verbeek Praehep?

Markus Verbeek Praehep is al 125 jaar een autoriteit als opleider op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Op meer dan 30 leslocaties verspreid door heel Nederland worden erkende MBO-, HBO- en diverse vakopleidingen verzorgd. Daarbij biedt Markus Verbeek Praehep studenten ook de mogelijkheid om lessen online te volgen via onze populaire virtual classroom. Deze lesmethode bootst de live klas na waarbij uiteraard ook een docent aanwezig is. Dankzij onze ervaren docenten en een praktijkgerichte opleidingsmethodiek leidt Markus Verbeek Praehep studenten op tot de financiële professional van nu en van de toekomst.
 

Heb je vragen? Neem dan contact op! 

Weet je nog niet goed welke opleiding of training je wil doen? Geen probleem. Wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken door te bellen of whatsappen. Maar je kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier. Daar hoef je je telefoonnummer niet in te vullen. Als je dat wel doet kunnen we sneller en persoonlijker op je vragen reageren. Daarnaast zijn we op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur bereikbaar via LinkedIn.
 

Wat iedere financial moet weten over het STAP-budget