Over Markus Verbeek Praehep

Over Markus Verbeek Praehep

Partners

MVP werkt samen met verschillende beroeps- en brancheorganisaties.

CEDEO is een onafhankelijke intermediaire organisatie die onder andere opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

De Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens neemt jaarlijks 50.000 examens af. Kandidaten kunnen ook deelnemen aan de examens van de Associatie.

Al bijna 50 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. We zijn de grootste en beste HR-dienstverlener van Nederland. Als marktleider in Nederland met meer dan 250 vestigingen en ruim 2600 vaste medewerkers staan we midden in de wereld van werk. We zorgen steeds opnieuw voor innovatieve en passende oplossingen en vormen zo de motor achter een gezonde en flexibele economie.

NIRPA - Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. De Stichting is per 26 augustus 2004 opgericht en is voortgekomen uit de maatschappelijke behoefte aan (h)erkenning van het vakgebied Payroll Accounting.

Het behartigen van de belangen van vakopleidingen enerzijds en organisaties, beroepsbeoefenaren en natuurlijke personen - al dan niet werkzaam in dienstverband, die activiteiten ontplooien op het gebied van Payroll Accounting - anderzijds. Een en ander in de ruimste zin des woords.

Wij hebben elke maand een digitale open avond!
Wil jij alles weten over onze opleidingen? Meld je dan aan voor één van onze digitale open avonden. Wij vertellen over klassikaal studeren, e-Learning en de virtual classroom. Daarnaast krijg je informatie over onze manier van lesgeven en kun je direct vragen stellen.