Partners

MVP werkt samen met verschillende beroeps- en brancheorganisaties.

CEDEO is een onafhankelijke intermediaire organisatie die onder andere opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is de koepelorganisatie, die is ontstaan uit de fusie per 1 januari 2011 van het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). In totaal vertegenwoordigt het RB ruim 7.200 leden. Die leden zijn werkzaam voor het midden- en kleinbedrijf en de vermogende particulier. Zij zijn zelfstandig gevestigd of werken in loondienst bij belastingadviesbureaus, accountantskantoren en bedrijven. De opleidingen worden verzorgd door RB Opleidingen, de opleidingentak van het Register Belastingadviseurs.

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

De Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens neemt jaarlijks 50.000 examens af. Kandidaten kunnen ook deelnemen aan de examens van de Associatie.

Al bijna 50 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. We zijn de grootste en beste HR-dienstverlener van Nederland. Als marktleider in Nederland met meer dan 250 vestigingen en ruim 2600 vaste medewerkers staan we midden in de wereld van werk. We zorgen steeds opnieuw voor innovatieve en passende oplossingen en vormen zo de motor achter een gezonde en flexibele economie.

NIRPA - Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. De Stichting is per 26 augustus 2004 opgericht en is voortgekomen uit de maatschappelijke behoefte aan (h)erkenning van het vakgebied Payroll Accounting.

Het behartigen van de belangen van vakopleidingen enerzijds en organisaties, beroepsbeoefenaren en natuurlijke personen - al dan niet werkzaam in dienstverband, die activiteiten ontplooien op het gebied van Payroll Accounting - anderzijds. Een en ander in de ruimste zin des woords.

Open Dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

LIEVER OP JE GEMAK NAAR ONS AANBOD KIJKEN?

De nieuwe studiegids voor financiele professionals met opleidingen op alle niveaus

studiegids aanvragen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.

035 528 0811
Stuur ons een mail

Ma t/m do van 08.00 - 18.00 uur
Vr van 08.00 - 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.