Verdwijnt jouw opleidingsbudget in de prullenbak? Volg een financiële opleiding op kosten van je werkgever

Veel organisaties hebben een opleidingsbudget gereserveerd voor de ontwikkeling van hun medewerkers. Zij kunnen een verzoek indienen om op kosten van de organisatie een opleiding of training te volgen. 
 

Miljoenen euro's niet gebruikt

Een kwart van alle werknemers blijkt niet te weten of zijn organisatie een opleidingsbudget heeft. Dat betekent dat dit 'potje' vaak niet wordt opgemaakt: maar liefst 40% van het opleidingsbudget wordt niet gebruikt. Daardoor lopen veel medewerkers een opleiding mis. Zonde natuurlijk!
 

Dit is je kans

De kans is groot dat er ook in jouw organisatie nog een flinke hoeveelheid opleidingsgeld beschikbaar is. Informeer hier eens naar bij je manager of bij de afdeling Personeelszaken. Misschien is dit het perfecte moment om je in te schrijven voor een opleiding of training.
 

Welke opleiding past binnen je budget?

Markus Verbeek Praehep heeft een uitgebreid aanbod trainingen en opleidingen voor de financieel professional. Hieronder vindt u een selectie van onze populaire opleidingen:

Opleidingen tot €1.250
Opleidingen van €1.251 tot €3.500
Opleidingen van €3.501 tot €7.500
Opleidingen vanaf €10.000
Bekijk ons volledige aanbod

Studiefinanciering voor volwassenen

Betaalt je werkgever je studie niet? Sinds september 2017 kan iedereen tot 55 jaar tegen heel gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid om een HBO Associate degree-, HBO Bachelor- of Masteropleiding te volgen. Dit heet het levenlanglerenkrediet. De Ad-, Bachelor- en Masteropleidingen die Markus Verbeek Praehep aanbiedt, vallen ook onder deze regeling. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Lees alles over deze aantrekkelijke studiefinanciering.