Salarisadministratie

Werk je als salarisadministrateur? Dan werk je in een vakgebied dat volop in beweging is. De invoerwerkzaamheden worden bijvoorbeeld steeds verder geautomatiseerd....

Lees meer

Werk je als salarisadministrateur? Dan werk je in een vakgebied dat volop in beweging is. De invoerwerkzaamheden worden bijvoorbeeld steeds verder geautomatiseerd. Hierdoor veranderen jouw werkzaamheden....

Lees meer

Werk je als salarisadministrateur? Dan werk je in een vakgebied dat volop in beweging is. De invoerwerkzaamheden worden bijvoorbeeld steeds verder geautomatiseerd. Hierdoor veranderen jouw werkzaamheden. Er wordt dan ook meer van je verwacht dan een...

Lees meer

Salarisadministratie: 64 opleidingen

Masteropleiding (1) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (12) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
30 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

Modules (10) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Trainingen en Korte Cursussen (2) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (6) De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen hieronder leiden op voor examens van de Associatie waarmee een Associatie diploma te behalen valt.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie

Werk je als salarisadministrateur? Dan werk je in een vakgebied dat volop in beweging is. De invoerwerkzaamheden worden bijvoorbeeld steeds verder geautomatiseerd. Hierdoor veranderen jouw werkzaamheden. Er wordt dan ook meer van je verwacht dan een aantal jaar terug. Alleen kennis over loonheffingen, arbeidsrecht en fiscale regelgeving is niet meer voldoende. Je moet ook beschikken over goede communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden. Daarom is het belangrijk om je verder te ontwikkelen met een opleiding salarisadministratie.
 

Opleidingen salarisadministratie bij Markus Verbeek Praehep

Bij Markus Verbeek Praehep ben je aan het juiste adres voor opleidingen loonadministratie op elk niveau. Allereerst natuurlijk de veelgekozen Basiskennis Loonadministratie (BKL®) en Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Maar binnen ons aanbod vind je nog veel meer opleidingen voor dit vakgebied. Van een korte cursus salarisadministratie tot complete opleiding loonadministratie op HBO-niveau.
 

Aan de slag met loonadministratie op HBO-niveau

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen als salarisadministrateur? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor het praktijkgerichte programma HBO Salarisadministratie. Hiermee til je je kennis van de verschillende aspecten van loonadministratie naar een hoger niveau.
 

Optimale voorbereiding op je examens

Heb je je opleiding PDL of BKL afgerond en ga je binnenkort examen doen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep ook examentrainingen die volledig aansluiten op de landelijk vastgestelde eindtermen. Hiermee word je in een dagdeel klaargestoomd voor je examen.
 

NIRPA-registratie: kwaliteitskeurmerk voor salarisadministratie

Markus Verbeek Praehep was ook initiatiefnemer bij de oprichting van het NIRPA, het Nederlands Instituut voor Payroll Accounting. Inmiddels hebben veel salarisadministrateurs zich ingeschreven bij het NIRPA en mogen zij de titel RSa dragen. Deze registratie en titel vormen hét kwaliteitskeurmerk voor de salarisadministrateur die zijn vak bijhoudt. De grote meerderheid van alle bij het NIRPA geregistreerde salarisadministrateurs is bij Markus Verbeek Praehep opgeleid. Ben jij de volgende?
 

Update je kennis met onze PE-trainingen

Ben je bij het NIRPA-geregistreerd en heb je een PE-verplichting? Of wil je gewoon je vakkennis als salarisadministrateur op peil houden met een korte cursus salarisadministratie? Bekijk dan ons groeiende aanbod aan NIRPA-PE-trainingen. Met deze korte en krachtige trainingen fris je je kennis op en zorg je dat je bijblijft in je vakgebied.
 

Waarom een opleiding salarisadministratie van Markus Verbeek Praehep?

Wij zijn al 125 jaar de opleider voor financieel professionals. Kies je voor een opleiding salarisadministratie bij Markus Verbeek Praehep? Dan kies je onder andere voor:

  • Ervaren docenten uit de praktijk
  • Uitgebreid aanbod salarisadministratie-opleidingen
  • Directe koppeling met jouw praktijk
  • Speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Flexibel studeren waar en wanneer het jou uitkomt