• Home
  • Salarisadministratie opleiding

Salarisadministratie opleiding

Werk je op de salarisadministratie en wil je je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen...

Lees meer

Werk je op de salarisadministratie en wil je je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen en trainingen op het gebied van loonadministratie....

Lees meer

Werk je op de salarisadministratie en wil je je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen en trainingen op het gebied van loonadministratie. En omdat onze opleidingen specifiek gericht...

Lees meer

Salarisadministratie opleiding: 63 opleidingen

Masteropleiding (1) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (12) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
30 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

Modules (10) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Trainingen en Korte Cursussen (1) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (6) De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen hieronder leiden op voor examens van de Associatie waarmee een Associatie diploma te behalen valt.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie

Werk je op de salarisadministratie en wil je je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen en trainingen op het gebied van loonadministratie. En omdat onze opleidingen specifiek gericht zijn op volwassenen, kun je ze goed combineren met je drukke baan en privéleven.
 

Waarom een opleiding loonadministratie volgen?

De ontwikkelingen in de loonadministratie gaan razendsnel en dat heeft grote invloed op jouw werkzaamheden. Omdat de invoerwerkzaamheden steeds verder geautomatiseerd worden, ga jij andere taken op je nemen. Er wordt dan ook meer van je verwacht dan een aantal jaar terug. Zo zijn goede communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden onmisbaar voor de salarisadministrateur van nu. Met een opleiding salarisadministratie zorg je dat je klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen.
 

Welke opleiding salarisadministratie past bij mij?

Welke opleiding salarisadministratie bij jou past, hangt allereerst af van je kennis en ervaring. Ben je net gestart? Dan leg je een goede basis met Basiskennis Loonadministratie (BKL®). Beheers je de basis al? Ga dan voor je Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Na succesvolle afronding van deze opleiding kun je je inschrijven bij het NIRPA en mag je de titel RSa dragen. Deze registratie en titel vormen hét kwaliteitskeurmerk voor de salarisadministrateur die zijn vak bijhoudt. 

Naast je kennis en ervaring speelt natuurlijk ook het opleidingsniveau een belangrijke rol in welke opleiding bij jou past. Daarom bieden we opleidingen loonadministratie op elk niveau, van vakopleiding tot HBO Bachelor. Zo zit er altijd een geschikte opleiding voor jou bij. Wil je bijvoorbeeld op HBO-niveau aan de slag met salarisadministratie? Dan is het praktijkgerichte programma HBO Salarisadministratie een goede keuze. Hierin leer je een goede salarisadministratie opzetten met kennis en inzicht van actuele wet- en regelgeving. Na afloop ben je een volwaardig gesprekspartner voor management en directie.
 

Ga voor een korte cursus salarisadministratie

Heb je geen tijd om een complete opleiding te volgen maar wil je je wel graag verder verdiepen in salarisadministratie? Dan is een korte cursus loonadministratie een goede keuze. Onze NIRPA PE-trainingen zijn niet alleen interessant voor wie bij het NIRPA geregistreerd is en een PE-verplichting heeft. Deze korte trainingen zijn ook de ideale manier om snel en effectief je vakkennis op te frissen. Zo zorg je dat je altijd bijblijft in je vakgebied.
 

Waarom een salarisadministratie-opleiding van Markus Verbeek Praehep?

Bij Markus Verbeek Praehep studeer je op jouw manier: klassikaal, in de virtual classroom of via e-learning. En omdat onze opleidingen speciaal ontwikkeld zijn voor werkenden, zijn ze goed te combineren met je baan en privéleven. Studeer bijvoorbeeld per module en las een pauze in wanneer jij die nodig hebt.